Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (84)

plakát

Hop nebo trop (2004) (seriál) 

První 3 díly byly super a bylo fajn je shlédnout, poslední díly jsou už jen ohraná písnička, která má velmi slabý děj a někteří antisexy herci a herečky seriálu to až neskutečně znechutí!

plakát

Jádro (2003) 

Ze začátku ten film vypadá velmi slibně po čase už musí být člověk velký snílek aby se mu tento film líbil stejně intenzivně jako na začátku. Osobně jsem nemohl překousnout mnoho technických vynálezů jsem ochoten pochopit vytváření díry pomocí ultrazvuku, tepelný štít a mnoho další ve filmů zminovaných, ale tzv antiraketa neměla žádné kyslíkové bomby zkrátka kyslíku je asi uvnitř země dost (možná ho zpět vyráběly z CO2 což je možné), ale jako strojař jsem fakt nedával jak hloubili před sebou díru a za nimi byl tunel aniž by tzv třísku (materiál co se obrobí ) někam odváděli. Je to jako kopat díru pro základ domu a přitom vy kopete a nemusíte odvážet nákladákama tuny zeminy pryč neboť v tomhle filmu zkrátka zmizí. Dále některé scénky mě přišli docela nereálné nedalo se tomu věřit. Takový film Armagedon je mnohem věruhodnější.

plakát

Ali (2001) 

Mě tento film vážně neoslnil. Docela jsem se nudil zajimavější mi příjde klasický ROCKY na téma boxu a na téma vrcholových sportovců afroameričnů je zase mnohem lepší film o biografii Tigera Woodse. Postava Aliho ve filmu mi zkrátka nebyla moc sympatická Will Smith jinak můj oblíbený herec. Dávám jen 2 hvězdičky

plakát

Buď v klidu (2005) 

No abych řekl pravdu čekal jsem víc když to Nova dlouho před vysíláním pořád ukazovala co nepustí o víkendu za trhák. Chvílemi jsem i přepínal né, že by to byla hrůza ale zkrátka mě to nebavilo.

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Bombastický seriál, důvod proč nemůžu dát 5 hvězdiček je ten, že mi docela vadí hlavní herečka manželka a matka 2 dětí.

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

V česku bylo natočených mnoho horších filmů. Na tehle se dá podívat ve volné chvíli. Rozhodně nebudete mít zážitek do konce života

plakát

Povídky malostranské - Doktor Kazisvět (1984) (epizoda) 

Film na vysoké úrovni na tu dobu. Krásné záběry na Prahu nebyl vidět ani jeden zkažený záběr (člověk měl pocit že ten film je opravdu z té doby). Příběh jsem znal kvůli mauritě tak mě jen zajímala filmová podoba a nebyla vůbec špatná!

plakát

O statečném kováři (1983) 

Ta pohádka není zas tak špatná až na pár primitivních scének, které byly předvídané. Ale naopak byly i scény lepší. Nejvíc co mě na této pohádce vadí je obsazení v postavě hlavního hrdiny, který se rozhodně na to nehodí. Od pohledu sotva 65 kilo vážící Pavel Kříž ohýbá 6mm plech svýma ochablíma ručičkama a tváří se přitom jak nejsilnější borec na světě.

plakát

Bratři jak se patří (2003) 

Komedie jak se patří. Myslím, že každý kdo má rád komedie musí todle vidět! Komické scény ve filmu excelentní, škoda 75% příběhu jinak bych dal hvězdiček 5.