Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (341)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Baby Yoda je nejroztomilejší postava vůbec! Jen kvůli němu jsem se těšila na každý díl jako malé dítě. Jinak bych realisticky musela říct, že se ty díly navzájem kopírovaly a dost vykrádaly. Hodně scén se opakovalo a nebylo to úplně extra zábavné. Seriál to byl ale boží. Recommended.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Vaří se to tam dodnes! Ohromující zpracování reálného příběhu. Mrazící situace, kdy lidé z okolí nechápou, co jim hrozí a jaké je čekají následky. Nevědomost, strach, možná ambice ubohých jedinců - všudypřítomná lživá propaganda má neskutečný vliv. Byl to perfektní divácký zážitek shrnutý do pouhých pěti dynamických a nabušených dílů. Snad jsme se z toho všichni poučili a nebude se to nikdy opakovat. Jediné, co bych vytkla je původní anglické zpracování. Kdyby to natočili v ruštině a dali jen anglické titulky, dostalo by to teprve grády.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Ubrečená, vysmátá a spokojená. Moje dojmy z kina byly vesměs fakt pozitivní. Závěrečná scéna byla trošku moc, ale čert to vem. Nejlepší byl tradičně Thor a racoon. Tři hodiny utekly jak voda a my se bavili. 95%

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Jestli je běžně pravidlem, že první díl dvojka nikdy nepřekoná, tak je Kingsman výjimkou potvrzující pravidlo. Dvě a půl hodiny v kině utekly jako nic. Fóry výborné, zápletka geniální a Channing potěšil jako vždycky.. Tenhle film za jeden odpočinkový večer opravdu stojí.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Po dlouhé době pořádná nálož v kině. Tenhle styl humoru mi sedí a bavila jsem se od začátku do konce. Obzvlášť mě bavil Dave Bautista a jeho průpovídky typu: "I have sensitive nipples." a "You are ugly. But it´s good." :-))) I soundtrack mě opět nadchnul. Za mě kompletně lepší než jednička, to se moc nestává..

plakát

Orel Eddie (2016) 

Málokdy se na něco těším a nezklame mě to. Tentokrát jsem se těšila, a přesto to předčilo očekávání. Půlku filmu jsem se smála, půlku brečela. Eddie je perfektní loser, kterému prostě musíte fandit! Krásně zpracovaný film a bezva herecké výkony. Navíc jsem to viděla v Kině Pilotů, které jsem doteď neznala. Kvalitně strávený večer. 95%

plakát

Marťan (2015) 

Obecně mám ráda katastrofické, postapo a vesmírné filmy. Tenhle o katastrofě sice není, ale zato vypráví neuvěřitelný příběh jednoho člověka. Jeho odhodlání přežít je natolik intenzivní, že jsem celý film zhltla na jeden nádech. (Nutno podotknout, že má 134 minut.) Čas odchodu z kina mě proto velmi překvapil, vůbec mi nepřišlo, že bych tam byla tak dlouho.. Kromě silných emocí (strach ze smrti, samota, objevování možností,..) byly úžasné i vtipné hlášky vesmírného piráta Damona. Táhly se celým filmem. 95%

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Jsem nadšená! Seriál plný extrémních situací. Jak byste v boji o přežití asi jednali vy? Aktuálně jsem v půlce druhé série a připadá mi ještě lepší než ta první. Je to napínavé a naprosto vás to vtáhne do děje. Sem tam něco nesedí, ale v rámci celku to ráda odpustím. V současnosti můj TOP seriál.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Když jsem viděla trailer v kině, řekla jsem si: "To bude blbina!" Ale ani omylem!! Mělo to říz, bylo to vtipné a ani na chvilku jsem se od příběhu neodpoutala. Samozřejmě se tam nějaké nesmysly našly, ale celkově to byla ohromná nálož zábavy. 90%

plakát

Interstellar (2014) 

Mimořádně silný film. Takové surové sci-fi na uvěřitelné bázi. Konec bych nenazvala šťastným, spíš emotivně nadějným. WAU!