Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (341)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Bezva! Mělo to skvělé momenty, kdy jsem napjatě čekala, že se něco strašného stane a ejhle - převezli mě - nic se nestalo. Naopak v momentech absolutní pohody mě to pěkně šokovalo. Super průběh, lehce přehnaných 10 minut před koncem, ale úplné vyvrcholení také ušlo.. Takže sečteno podtrženo 70%.

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Mnoho komentářů je tady srovnávacích s jinými akčňáky.. Já si ale myslím, že pokud to nebudete porovnávat s jinými filmy, můžete se u toho i dobře pobavit. Bylo to napínavé, děj rychle ubíhal a mělo to cíl. Příjemně strávených 105 minut.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Čekala jsem pramálo a dostala jsem mnohem víc. I přes extrémně trapné scény a mizerný product placement jsem se mnohokrát zasmála..a vůbec, celé mě to v podstatě bavilo. 55% Blažek byl peckovej, ale proboha, co to měl Mádl na hlavě? :-D

plakát

Volný pád (1993) 

Frustrace je sviňa. Tohle byl super snímek o tom, když vám ze všech těch běžných hovadin přeskočí. Vlastně se dost divím, že se to děje tak málo. :-) 80%

plakát

Don Jon (2013) 

Žiši, mohli byste točit filmy o něčem? Tohle byla slabá slabota. Jsem si rovnou mohla pustit nějaký to porno.. A co mi z filmu nejvíc uvízlo? Ty nátělníky! Není nic horšího než chlap v tílku, brrrr. Rychle to vymazat z hlavy.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Opravdu jsem se zasmála! Moc jsem od toho mnoho nečekala a překvapilo mě to..nicméně to zdejší hodnocení 87% je třeba brát s nadhledem, zase taková pecka to není..

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Skvělý film. Konec jsem sice tušila asi deset minut předem, ale i tak to nebylo nudné. 80%

plakát

Pompeje (2014) 

Ty dvě hvězdy jsou jen hlavnímu hrdinovi! :-) Jinak to stálo za starou bačkoru..

plakát

Čtyři bratři (2005) 

Drsňácká gangsterská detektivka. Začátek s hodně pomalým rozjezdem, zhruba v půlce mě to bavilo nejvíc. A konec nebyl špatný, jen neohromil. Spíš podprůměr.

plakát

Barva noci (1994) 

Mladej Bruce, jinak nic :-)