Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (341)

plakát

To nic, drahá (2022) 

Na mysli mi během pár minut vytanuly Stepfordské paničky, ale moc mě tento snímek nevtáhnul. Prvních 90 minut bylo jen zdlouhavé trápení, kdy se diváka snažili napínat. Aspoň jsme u toho ale mohli koukat na krásnou Florence. Rozuzlení na posledních 30 minutách bylo dobré, ale otevřený konec na domyšlenou mě lehce zklamal. Podle mě to mohla být parádní příležitost to celé pozvednout. Za mě: 52%

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Jeden propršený, proválený den a je hotovo. Když se povznesete nad multikulturní obsazení v Anglii 19. století (udělejte to!), bude vás to určitě bavit. Aby bylo jasno, proti barvě pleti nic nemám. Jen je to v kulturním a historickém kontextu lehce směšné a pro mladší generace jistě i matoucí. Jinak je to seriál plný jemných intrik a lady vypravěčka to tam fakt skvěle bombí.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Baby Yoda je nejroztomilejší postava vůbec! Jen kvůli němu jsem se těšila na každý díl jako malé dítě. Jinak bych realisticky musela říct, že se ty díly navzájem kopírovaly a dost vykrádaly. Hodně scén se opakovalo a nebylo to úplně extra zábavné. Seriál to byl ale boží. Recommended.

plakát

Na nože (2019) 

Chladné a velmi anglické. Zápletka obstojná, herci skvělí a závěr mě trochu překvapil, takže v pořádku. Znovu bych se ale určitě nepodívala. Přišlo mi to vleklé, takže za mě spíš 69%.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Začátek sice nic moc, ale pak se to rozjelo. Výtvarně velmi autentické. Opravdu jsem měla dojem staré Ameriky. A konec po Tarantinovsku taky nezklamal. Super snímek!

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Efron v hlavní roli velmi překvapil. Pěkný, nevinně vyhlížející a přitom s podivným pohledem, nad kterým se pozastavíte. Obzvlášť detailní záběry Bundyho výrazů (především očí) filmu dodaly na dramatičnosti - to víte, v kině jsou takové oči několikametrové. :-) Přesto všechno, co víte, mu stejně budete fandit. Nechcete. Jste si jistí, že to pro něj nedopadne dobře a nemůžete si pomoci. 70%

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Vaří se to tam dodnes! Ohromující zpracování reálného příběhu. Mrazící situace, kdy lidé z okolí nechápou, co jim hrozí a jaké je čekají následky. Nevědomost, strach, možná ambice ubohých jedinců - všudypřítomná lživá propaganda má neskutečný vliv. Byl to perfektní divácký zážitek shrnutý do pouhých pěti dynamických a nabušených dílů. Snad jsme se z toho všichni poučili a nebude se to nikdy opakovat. Jediné, co bych vytkla je původní anglické zpracování. Kdyby to natočili v ruštině a dali jen anglické titulky, dostalo by to teprve grády.

plakát

Láska na druhý pohled (2019) 

Prostředí, téma, nápad a to krásné "znovu dobývání"... Trochu jsem se bála, že to bude mít kýčovitý konec, ale nemělo. Byl to super kino zážitek a já tenhle film vřele doporučuju.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Ubrečená, vysmátá a spokojená. Moje dojmy z kina byly vesměs fakt pozitivní. Závěrečná scéna byla trošku moc, ale čert to vem. Nejlepší byl tradičně Thor a racoon. Tři hodiny utekly jak voda a my se bavili. 95%

plakát

Captain Marvel (2019) 

Naprosto nepřipravená, bez očekávání. Tak jsem šla do kina. Teda očekávání asi trošku bylo, převe jen je to Marvelovka.. A výsledek? Byla jsem nadšená! Nová hrdinka mě totálně bavila, typově ji vybrali skvěle. Dějový zvrat v průběhu filmu mě překvapil a vůbec mě to celý dost bavilo. Těším se na léto a nový díl Avengers. <3