Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (95)

plakát

Kajínek (2010) 

Mně osobně trochu vadilo, že z Kajínka udělali skoro národního hrdinu. Jestli vraždy spáchal nebo ne nevím, ale žádné neviňátko (jak z něho udělal fiml) určitě neni. Jinak se mi film líbil. Film měl spád, bylo tam i trochu akce a herci byli přesvědčiví. Pro mě celkem povedený český film.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Nejsem skalní fanoušek seriálu a první film jsem viděl jenom jednou, ale tento film mi přišel jako milá, příjemná a celkem vtipná oddechovka.

plakát

Faraon (1965) 

Atmosféra filmu byla perfektní stejně jako v knize, nenávist Ramsesa ke kněžím věrohodná a celkově bylo zpracování velmi povedené.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Sednout si, vypnout mozek a pokochat se pěknejma zadkama a velkejma výsřihama. Na nic jinýho si tento film, ale ani nehraje.

plakát

Proroctví (2009) 

Film mě vtáhl do děje, ani chvilku mě nenudil a byl jsem hodně zvědavej, jak to dopadne. Ovšem partu ufonů jsem vážně nečekal, tím to páni tvůrci pěkně zazdili.

plakát

Sedmá pečeť (1957) 

Poselství tohoto filmu mě nějak minulo a genialitu jsem v tom taky neviděl, jenom jsem se celkem slušně nudil.

plakát

M*A*S*H (1970) 

Nejdřív jsem viděl seriál a až pak film a čekal jsem, že se budu bavit stejně jako u seriálu. Bohužel přišlo velké zklamání.

plakát

Pražská 5 (1988) 

Budu tady asi jako jeden z mála, ale nepřišlo mi to zábavný ani vtipný. Tento styl humoru asi neni pro mě.

plakát

Lovec draků (2007) 

Nádherný film o přátelství dvou chlapců natočný podle úžasné, stejnojmenné knihy. Doufám, že se dočkáme stejně kvalitního zpracování i druhé Hosseiniho knihy.