Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (179)

plakát

Zelená kniha (2018) 

Málo kdy se stane, že mám chuť si po skončení filmu to pustit znova!

plakát

Kolonie (2015) 

Závěrečná scéna vystřižená jak z Arga, ale celkově velmi kvalitní film.

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Nebýt Holiday Grainger, která mě svým nesympatickým vzhledem štvala už od první minuty co vstoupila na plátno a pak zbytečného 3D to zas nebylo tak hrozné jak sem se bál zpočátku.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Shlédnuté první čtyři díly. Čekal jsem oproti Walking Deadu docela průser, to se naštěstí nestalo. Hlavní hrdina, kterého hraje Cliff Curtis působí velmi sympatickým dojmem více než Andrew Lincoln alias Rick. Ač se například v prvním a čtvrtém díle skoro nic neděje a nesetkáme se skoro s žádnými chodícími mrtvolami pořád zde převládá napětí, které nutí se člověka dívat a dát tomuhle seriálu šanci. Zatím je to tak na hraně 70%.

plakát

Kung Fury (2015) 

Až na pár vtipných momentů otřesné! Jedním slovem: Nesnáším parodie.

plakát

Angel Heart (1987) 

Skvělá výprava a stylizace, ostřílený Mickey Roura, který není jenom uchlastaný Hank Chinaski z filmu Štamgast.Ten hraje detektiva, jenž dochází k vlastnímu životnímu poznání, které je tak děsivé, že dokáže diváka nechat napnutého až do konce filmu a kdo zatím vším stojí? Kdo jiný než dábelsky upravený Robert De Niro. Tuhle horovou perlu s nádechem jazzu padesátých let můžu vřele doporučit.