Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (179)

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Jednička byla opravdu kult a pořádný poctivý béčko. Tohle se ale opravdu moc nepovedlo - na vině jsou hlavně dost nepovedené akční scény. Některé scény navíc na sebe moc logicky nenavazovaly. Mel Gibson toho musel asi hodně vypít, když se upsal k takovéhlemu blábolu, ale jeho role je srandovní a aspon pobaví. Ostatní postavy - Lady Gaga či Antonio Banderas zbytečně vyplnují prostor na plátně.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Šílená bláznivá jízda současné generace provoněná marihuanou a několika opravdu dobrými gagy. Celkově je ale většina scén až nechutně předvídatelná a občas i nelogická. Celkově považuji tento film za další americký produkt, který po shlédnutí vypustím za pár dní úplně z hlavy.

plakát

Don Jon (2013) 

Jednoduché, zábavné!

plakát

Sinister (2012) 

Už dlouho jsem neviděl tak neskutečně strašidelný temný depresivní horor. Ještě mi asi dlouho mrazit v zádech.

plakát

Frankie a Johnny (1991) 

I když to není špatná komedie, Al Pacino opět potvrzuje, že je výborný herec, Frankie mi byla tak strašně protivná, že se bohužel tomuhle hodnocení neubránim.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Cesta za tzv. Americkým snem je v tomto filmu nádherně popsána.

plakát

Discopříběh (1987) odpad!

Totální kravina, kde na každé minutě je znát absolutní naivita charakteru člověka. Je to jenom film o dementním klukovi, který mluví jak buzerant a snaží se sbalit holku s lepší vrstvy a mezitím je film nechutně prokládán písničkami od Michala Davida. Nechápu, kam klesla úroven českého obecenstva, že mohl tento paskvil držet první příčky a vyprodávat biografy do poslední sedačky.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Zack Snyder dokázal absolutně špičkově oživit Supermana. Jeho návrat na filmové plátno zdobí nejenom prvotřídní herecké výkony ( hlavně Michaela Shannona jako Zoda či Kevina Costnera v roli otce), dobře propracovaný scénář, ale hlavně epický soundtrack. Zde je opravdu znát, že Hans Zimmer je jeden z nejlepších filmových hudebních skladatelů jakého nám mohla matička Země dát. Tento komentář by charakterizoval nového Supermana jako pětihvězdičkový film, když ale vemu v potaz, že kamera, která byla v tomto filmu použita opravdu některé akční pasáže vyloženě nezvládá a člověk pak nestíhá sledovat děj, musím dát 4 hvězdy, ale je to opravdu o pouze o psí chlup :D

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Třetí film v životě, který mě dotáhl k mírným slzám. Už dlouho jsem neviděl tak nádherný a dojemný příběh o přátelství mezi psem a jeho páníčkem navíc doplněn dokonalou uklidnující hudbou.