Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

Predrag Bjelac je za mě jeden z nejcharizmatictejsich hercu v posledni dobe ever. Zrejme tomu pomohl i slvely hlas. Jinak film jako celek super, a jak uz bylo mnohokrat zminovano, na Cesko dvakrat tak velka pecka. Uzasna hudba a Hynek Cermak take nezklamal. Vic takovych filmu! (a mene tech o srazech po nekolika letech na svahu:))

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Možná jsem ovlivněná tím, že jsem to viděla bezprostředně po Svatý čtveřici, což byla fakt megasrajda. Proto jsem od dalšího českého filmu moc nečekala, podle mě to splnilo vše, co to splnit melo. Páteční oddychovka.

plakát

John Wick (2014) 

Za to štěňátko mínus 4 hvězdy. Jinak by to byl fajn film.

plakát

Milý Johne (2010) 

Pokud má mít něco hloubku tak kniha, ne film. Srdcervoucí příběh s herecky dost slabým Channingem Tatuumem? Nee. Podle mého měl Nicholas Sparks o dost jiný záměr. Píšu to, aniž bych viděla konec, abych vyjádřila tu ubohost oproti knize. Achjo.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Žádné přibarvování, žádná hluchá místa, žádné zbytečné drama pro zalíbení. Prostá fakta a skvělí herci, podle mého názoru se po dlouhé době ukázal opravdu hodně kvalitní film.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Opravdu? Psychopsi? Tohle ne, po mánii Stmívání se vynořují další a další ptákoviny pro třináctiletý, a tohle je jedna z nich. Dimitrij se opravdu vyhne kulkám jako v Matrixu, celej film provází podtext opravdu dost špatnýho lesbickýho porna....a pak kluci, který až nápadně vypadají jako Edward? A to všechno na škole v Bradavicích? Je mi líto mého času, mohla jsem si na hlavu sypat sračky a dopadlo by to stejně...