Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (13)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Au Au Au to fakt bolelo, musela jsem si dát po hodině přestávku, abych přežila. Pak jsem se za celých 127 min jednou, slovy jednou zasmála, ale i tak to byl smích ze zoufalství. Proč tam ty babky pobíhají zrychleně jako Tom a Jerry? Nechápu pointu jména faráře, jako jediný vtip ve filmu. Snad jenom Lukáš Langmajer, kupodivu Lucie Vondráčková a Honza Dolanský trochu hráli jinak bída bída bída. Končím nemám slov. Se Slunce seno .... nesrovnávat, je to nesrovnatelné.

plakát

Revival (2013) 

Mám filmy Alice Nellis ráda a i tenhle mě moc pobavil, jasný jsou tam nedostatky, ale celkově dobrá komedie. I Bolek nevypadal tak strašně zdevastovaně a pan Krobot alias Karel je výborný. Rozjezd byl trochu pomalejší, ale pak se to rozjelo a i hudba super. Na léto fajn podívaná. Proč by museli být všechny české filmy tak intelektuální a do hluboké minulosti se vracející nudy?

plakát

Vrásky z lásky (2012) 

Moc dobré a opravdu až nečekaně, čekala jsem víc patosu, ale příběh byl výborně napsaný a ještě lépe zahraný, Bohdalka je prostě Bohdalka. Svým herectvím táhne celý film, ale i pan Brzobohatý je výborný i další menší role jsou výborně obsazeny, fakt celá řada českých hereckých hvězd přidává tomuto filmu šmrnc. Byla jsem moc překvapená je to velká pocta výborným Hercům paní Jiřině a panu Radkovi........ Díky Doufám, že český lev pro Bohdalku cinkne, ale Ve stínu je velká konkurence Držím Palce

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Au tak to bolelo, Viewegh se opravdu zbláznil a Hřebejk.....Fakt škoda mluvit a to mám jeho filmy tak ráda. Je to tak trapný, trapný, trapný až to bolí. Hodinu jsem nevěřila vlastním očím, pak v poslední čtvrthodině (díkybohu za tak krátkou stopáž ) jsem se párkrát zasmála, ale to je fakt málo. Herci to opravdu nemohli zachránit, dávám jednu hvězdu za hudbu a karibik. Honzo Hřebejku, kde jsou ty krásný filmy co umíš,,,,,

plakát

Ve stínu (2012) 

Ve velkém očekávání jsem šla do kina a film mě nezklamal, výborní až vynikající herci - všichni i malý Filip Antonio, ten jeho pohled do kamery na konci filmu mě fakt dostal!!! Ivan Trojan je excelentní, kamera je výborná, atmosféra mrazivá a reálie taky povedené. Je to politicko kriminální thriller jaký český film snad ještě neměl. Všichni v kině seděli po skončení jako zařezaní a nikomu se nechtělo odcházet. Super !!!

plakát

Černobílý svět (2011) 

Tak tohle mi nedělejte, miluju tyhle filmy, asi je to trochu sentimentální, ale to vůbec nevadí! Na Oscarech budu fandit, stejně jako Smažená zelená rajčata je to krásný příběh a moc mě to bavilo. Nádhera díky jasných 5 stars........

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Výborná série, Showtime zase nezklamalo! Opravdu to stojí za to, úplně nové téma, výborní herci a celková atmosféra - fakt paráda. Dexi máš těžkou konkurenci i Brody je zrzavý a uhrančivý :-) Už teď se těším na další várku.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Au to byla slabota, další z blbých a blbějších pohádek.Bohužel promarněná příležitost, výborné obsazení a to je tak všechno. Zlatá Micimutr a tu tady leckdo strhal, asi je to velký problém natočit dobrou pohádku.

plakát

Micimutr (2011) 

Kdyby tam nebyla Libuška, která je zase skvělá, tak by to bylo za dvě hvězdy. Pohádka je to moderní a trochu připomíná Bajaju smíchaného s Nekonečným příběhem, kdy létajícího psa Falca nahradila létající motorka- chybí jenom Hagrid :-) Prostě pohádka, neuškodí si trochu zakouzlit .