Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (93)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Konečně kvalitní české sci-fi s luxusním vizuálem a hudbou.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Dlouho jsem takhle akční film neviděla a o to více zapůsobil. Neskutečný náboj od začátku do konce a Keenu nepřekonatelný, famózní závěr série!

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

I pro nešachisty jistě zajímavé až napínavé s neokoukanými herci se asi zaslouženě zařadilo mězi nejoblíbenější seriály. Jsem se hodně těšila na tento šachový seriál a naplnilo mé očekávání hrdinky ve Fischerově stylu, inspirované skutečnými historickými postavami, jen smyšlená některá jména a situacemi obdobnými u Bobbyho Fischera, jenže v šatech a dnes tak populární feminizace i ve skutečném šachovém světě již dávno probíhá. Jen závěrečně ovace a adorace od Rusů mi moc nesedí k jejich skutečnému nacionalistickému přístupu.

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Úžasná artová záležitost, která mě přesvědčila o tom, jaký je pan Benedict Cumberbatch herec. I předloha mockrát již ohraná může být takto parádně pojatá by UK National Theatre, tleskám!

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Film hodný své knižní předlohy. Ideální rozveselení pro nadcházející pochmurné podzimní dny. Smála se celá Lucerna a věřím, že nejen tam.

plakát

Skřivánci na niti (1969) 

Klenot zasazený do trezoru. Soudruzi nám sebrali pravdu a dnes v naší době postfaktické se na to také dívá se smutkem v oku avšak s nadějí v duši.

plakát

Aquaman (2018) 

Jsem nadšena z báječně vykresleného podmořského světa Atlantidy (mořský koníci jsou nr.1:-), úžasného soundtracku i příběhu, který byl vícevrstevný včetně občanské války a způsobech uchopení moci. Většinou preferujeme Marvel, ale tady DC velmi zabodovalo.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nejlepší film letošního roku, jak ukazuje i jeho rychlé vystoupání v žebříčku na 3. nejlepší film v databázi. Nejde jen o oslavu Freddieho, ale neskutečně citlivé zachycení intenzivního životního příběhu, kdy máte pocit, jako by ožil a ztotožníte se s ním na pár krásných chvil. V kině s ATMOS jsem si parádně užila zvuk jak z koncertu.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Kromě našich oblíbenců byly i dialogy obzvláště funny a vydařené, ale ten konec to mi nedá spát.