Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (5)

Sedm samurajů

Sedm samurajů (1954)

Daleko lepsi nez ten stupidni western, vice propracovane postavy a nic neni tak cernobile (ac narozdil od westernu tento film cernobily je). Spise valecny film nez dobrodruzny a akcni (akcni prave zase az tak neni)

Ohněm a mečem

Ohněm a mečem (1999)

Zajimavy historicky film ktery si pozitivne nezkrasluje dobu ani slechtu - proste v te dobe zit tak neslo si jen tak obdelavat pole a nestarat se o politiku, nabodnut na kule nebo obesen mohl byt prakticky kdokoliv i za cokoliv, treba jen ze byl ve spatne dobe na spatnem miste a tech spatnych mist bylo hodne a spatna doba je defakto cely vek lidstva az do casu demokracie.

Pěsti ve tmě

Pěsti ve tmě (1986)

Kdyz se to srovna s Rockym - tak box vypada jako box(vicemene), pribeh je o necem, charaktery se chovaji jako lidi a ne jako idioti a kdyz uvazim rozpocet Rockyho ktery je po vsech strankach horsi a rozpocet tohoto skvostu tak nemuzu hodnotit jinak nez 5* navic se mi libi inspirace skutecnou udalosti

Elysium

Elysium (2013)

Celkem pravděpodobný vývoj lidsta, dalo se to ale udělat lépe - méně akce (po některých šlupkách by hrdinové minimálně několik dní moc neakčnili) a více beznaděje, větší atmosféra kontroly, zdůraznění bipolárního světa naprostého luxusu a naprosté bídy kdy život neobčana nemá prakticky žádnou hodnotu apod.

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Kritika režimu J.W.Bushe místo komiksu který se zaměřoval parodií na paní Margret Tacherovou. Film není špatný ale takový zbytečně americký s několika lacinými "vtipy", nicméně vyzní celkem dost jinak než komiks který je otevřeně anarchistický.

Ovládací panel
5 bodů