Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (6)

Soumrak

Soumrak (2002)

Samurajskej film jak víno bez nutnosti lít na kameru litry krve a házet do vzduchu atrapy useknutých hlav. Spíš než o svalech je o vnitřní síle, skutečných hodnotách a zodpovědnosti k životu vlastnímu i těch druhých.

Lepší svět

Lepší svět (2010)

Krásnej hodně emocionální film, ale přesto nesmírně skutečnej. Závidím Dánům takový herce i režiséry (a režisérky taky).

Kon-Tiki

Kon-Tiki (2012)

Úžasná podívaná pro všechny, co maj v srdci dobrodružství a touhu po dálkách. Ty v tom totiž nebudou hledat nějakej filmovej "kumšt" a podobný intelektuální nesmysly, ale právě to výjimečný vyjádření chlapský touhy po dalekejch cestách, ať už vedou kamkoliv. V HD rozlišení parádní zážitek...

REVENANT Zmrtvýchvstání

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)

Nebejt rozvleklýho závěru měl bych jasno o svým filmu roku 2016 už v lednu. První půlka je dechberoucí, ke konci už trochu dochází síly a závěr není tak vygradovanej jako spíš pomalu očekávanej. Jinak ale mrazivá a kurevsky drsná atmosféra zebe až do morku kostí i přes plátno nebo obrazovku. DiCaprio právem sbírá za svůj výkon jednu cenu za druhou, přesto mi Tom Hardy přišel ještě o jeden dlouhej vous lepší.

Korunovační klenoty

Korunovační klenoty (2011)

Krásnej a místy skutečně magickej film. Sice taky nesmírně smutnej, ale ne depresivní, naděje umírá poslední:-). Narozdíl od jinejch děl mi ani nevadila níže (výše) několikrát zmíněná "teplá" epizoda, ačkoliv jinde mi podobný vsuvky dokážou otrávit celej film. Hodně dlouho bych musel pátrat v paměti, kdy jsem viděl lepší film. Pár jich bylo, ale opravdu jen pár...