Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (574)

plakát

Miss Americana (2020) 

Mám rád tyhle dokumenty, které jdou trochu za oponu, byď jsou šité na míru danému umělci. Je těžko soudit, co je a co není přibarvené, ale o to tu asi tolik nešlo. Taylor je velmi talentovaná a svou pozici si tvrdě odmakala. Amerika je trochu jiný svět.

plakát

FYRE: Největší večírek, co nikdy nebyl (2019) 

Asi nemá úplně smysl komentovat a moralizovat, co tady bylo komentování stokrát. Je to pěkná sonda do zákulisí něčeho bláznivého. Ale je třeba na to nahlížet trochu mezi řádky.

plakát

Bez zábran (2018) (pořad) 

Stand-up, tak populární ve státech mají tam své nezastupitelné místo. Je to prostě jeden z jejich národních sportů. I pro tak dlouhou tradici a schopnost roubovat témata na jejich kultůru, která nám tady nikdy nebude tak vlastní, aby to vytvářelo TEN efekt, jaký má. Je to faj, je to vtipné, ale tady asi už asi trochu moc. Takový to za každou cenu vtipné a vulgární. Vlastně asi nejsem schopen objektivně hodnotit, tak zlatý střed.

plakát

Mistři interiérů (2019) (seriál) 

Trochu jsem tenhle pořád opomíjel, i díky některým českým pořadům, typu jak se staví sen. A byla to chyba, protože tohle byla zábava. Je třeba chápat, že tento typ designu, by v našem prostředí asi neobstál. Pořád je ale vyvážený, interiéry hodnotí opravdové designové celebrity a jako třešnička na desingovem dortu je Fearne Coton, která pořád moderuje a pokaždé, když se objeví na scéně, je to balzám na duši. Její outfity jsou dokonalost sama a její přirozenost perfektní. Tereza Pergnerová s něčeho podobného u nás tak působí jako uvaděčka u kolotočů. Jen pro srovnání. Pro mě veliké překvapení a klidně bych si s chutí dal pokračování

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

Těch adaptací již bylo tolik, že jsem byl zvědavý jak s tím tvůrci naloží. A hleďme. První dva díly ok. Beru jistou jinakost a provokace. Třetí a poslední díl je už veliká slátanina, bez rozumu. Bral bych i drákulu v 21. století. Ale těch absurdit bylo příliš a právník kterého si Drákula zavolá a jak ta situace vyústila atd atd. Veliká škoda.

plakát

První pokušení Krista (2019) (TV film) 

Tahle ulítla rychlovka je relativně zábavná, pokud nejste věřící. Jinak bude asi pobuřovat, poněvadž věřící jsou mnohdy hákliví, na zesměšňování chlápka, kterého nikdo nikdy neviděl!? Trochu uječené, ale OK. P.S. Dinosaury jsem vyhubil jediným prdem :-D Co dodat.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Tohle je nářez, který tak trochu umí parodovat sám sebe. Brilantní záležitost.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (2018) (seriál) 

Tady asi nechci moc co hodnotit. Je to tak trochu rodinný sci-fi, který je občas hodně cool americký rodinný happymystic, ale většinou hodně dobrá podívaná. Celé to funguje velmi dobře, druhá řada neklesá kvalitou a tak proč ne? Je to dobrý!

plakát

Záhady lidské mysli (2019) (seriál) 

Další miniserie explained a troufám si říct, že zatím ta nejlepší. Alespoň toto téma, je mi blízké a tak kvituji a chrochtám blahem nad LSD terapii.

plakát

Sex – máme jasno (2020) (seriál) 

Tyhle niniserie jsou stejně něj. Chápu, že někdo může mít trauma s koukání na porod a vše co stím souvisí, ale na světě nejsou jen chlapi, že? Není zde ani návod, k dokonalemu orgasmu, ale hromada cool informací, třeba o životě spermie, jako kde tráví spermošky dovolenou. No neberte to. A nebo při snaze o otěhotnění pořád dělejte stupidní stojky, nebo co!