Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Hezké na tom bylo především to, jak využili vlastnosti jednotlivých druhů ptáků z hry i ve filmu. Jinak to nenadchne, ani příliš neurazí.

plakát

Anomalisa (2015) 

Vizuálně pěkné, splývání lidí v jednu je zajímavě pojato. Ale příběh se vleče a nic zajímavého nenabízí.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Není to můj šálek čaje, mám asi radši příběhy jednotlivců než celých avengers. Ale aspoň to docela uteklo.

plakát

Borg/McEnroe (2017) 

Zdlouhavé, ale dobře natočené.

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Každým dílem horší a horší. Je to především romantika, ale je to hloupé, nebo spíš podceňující inteligenci diváka. Vizuální efekty jak z před dveceti let.

plakát

Český žurnál - Hranice práce (2017) (epizoda) odpad!

Zdá se, že žiju v jiné bublině než ostatní hodnotící. Z dokumentu nevyplynulo nic nového. Často použité slovo je tu „investigativní“ což tedy vůbec nechápu. Téma není důkladně zkoumáno, je jen povrchně prezentováno s důrazem na „osobní oběť“ paní publicistky. Ale zjevně si to své diváky najde. Patrně ty odtržené od reality, kteří až nyní prozřou, jaký je kapitalismus doopravdy zač a jak bylo dřív líp, když se na směny nevstávalo v pět... vlastně počkat...

plakát

Duch ve stroji (2017) odpad!

na to kolik to stálo peněz je to teda hrůza

plakát

Dunkerk (2017) 

Válka je peklo a ani nemusí ve filmu stříkat krev, aby to bylo poznat. Ale že by mě to zase tak sebralo, abych to označil za nejlepší válečný film nebo nejlepší Nolanův film, to tedy ne. Film je to samozřejmě dobrý, ale kvůli všem těm superlativům, které o něm kdejaký kritik napsal, jsem měl asi až příliš velká očekávání.

plakát

Equalizer (2014) 

Nebylo by to špatné, kdyby ty akční scény udělali aspoň trochu uvěřitelné. Ale to jaké hloupé věci se v nich odehrávaly mi film úplně zkazilo.