Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Od traileru jsem se na tento snímek těšil a musím říct, že jsem po dlouhé odcházel ze sálu se splněným očekáváním. Film si na nic nehraje, efekty vypadají skvěle a obrátit klaďase v záporáky funguje naprosto úžasně. Angelina Jolie se zřejmě pro tuhle roli narodila. Nejsem pohádkový typ, ale tahle mi učarovala. 9,7/10

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nestává se to moc často. Dokonce, jsem si myslel, že to ani není možné, aby třetí díl série byl ten nejlepší. V posledních letech a vůbec ve filmařské historii se většinou dělo to, že kvalita s každým dalším dílem klesala. Líbily se mi i první dva filmy, ale to co předvedla trojka, je odsunulo na malinko jinou úroveň. Nižší. Konečně se i MARVEL dočkal svého "temného rytíře", který mu doteď unikal. Bylo z toho cítit napětí, lidskost a konečně pořádná zápletka. Rád si to někdy zopáknu. 9,5/10

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Já jenom nechápu proč má slovenská Partička 72%, když je to proti její české sestře jenom hodně neslaná polívka! Nechápu, jak se tomuhle někdo nemůže smát, alespoň několikrát, když ne pořád jako já! Čím to bude?..... Jo, ono je to na území ČR a SR a není to anglicky.... díky sám sobě za odpověď.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Perfektní finále série! Kdybych hledal a možná bych v některých částech filmu ani moc hledat nemusel, tak bych určitě nějaké chyby našel, ale možná se mi ani nechtělo nebo jsem ty chyby ignoroval. Předchozí dva díly a druhý zvlášť na mně nechal tak hlubokou stopu a já jsem tolik bažil stopu zaplnit informacemi a dějem z dílu třetího, že mu prostě nemám co vytknout. Objevení Robina (perfektní ztvárnění od Gordona-Levitta), hlas Bane-a, "prdelka" Cat woman.... no byl bych s tím tu dlouho, kdybych měl vypsat všechno. Strach z toho. že dojde k nedůstojnému ukončení ságy je pryč a já mohu s klidem konstatovat, že jsem byl nakrmen atmosférou až po hrdlo žaludku! 95%

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Lidi poserte se! Radši budete koukat na 1000x ojetý émerický kriminálky ne? Byla sranda, účinkující, kteří umí udělat srandu, jestli se Vám to nelíbí, tak emigrujte! Já jsem se bavil, mám tuhle jednoduchou srandu raději než ujetý dramata čí ještě hůř druhořadý (protože jiný už se netočí) kriminálky! 90%!!!

plakát

Predátor (1987) 

První "horor", který jsem kdy viděl. Ještě dneska si pamatuju hutnou atmosféru džungle. Kdyby mi měřili jak dlouho mám zatajený dech, tak bych byl dávno veden v knize rekordů jako majitel největších plic. Je to prostě perfektní akce, krveprolití a efekty v jednom velkém výhodném balení. Klasika, která neomrzí!

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Snímek neuvěřitelné hloubky a smyslu pro strhnutí diváka. V podstatě od začátku filmu jsem byl naprosto vtažen do děje a čím dále se šipečka na časové liště pližíla do prava, tím více jsem pociťoval sílu onoho díla. Musím přiznat, že díky statečným činům opičáků jsem se stal jejich fanouškem, ale nevím jak bych se tvářil kdyby mi po záhonku běžel naštvaný opičák. Je to prostě síla.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

nevím jak někdo může proti tomuhle filmu a vůbec celé sérii něco mít! Zjednodušená, humorem politá ukázka tehdejší doby a života na vesnici!