Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (275)

plakát

Závada Blair Witch (2000) (TV film) 

Musel jsem dát aspoň jednu hvězdu za tu retardaci a ten těžce vymletej humor a hlášky. Pro lidi s IQ stoletého stromu a do 50 je to topovka

plakát

Pasažéři (2016) 

Naprosto úchvatná podívaná i přesto, že tam hráli pouze dva herci. Dokonale vyvážený film o zajímavost, zábavu, lehké napětí a emoce. Konečně po dlouhé době precizní vesmírná podívaná. P.S. Jsem rád, že jsem na tom nebyl v kině a místo mlaskaní popcornu si užil si ten vesmírný klid.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Sice tam bylo píču vidět, ale perfektní. Hlavně byli vidět, listy stromů, keře, stromy, půda a rozmazaný xichty vyplašených lidí. Zvuky precizní a závěr filmu přímo boží, líbilo se mi to.

plakát

Ouija: Zrození zla (2016) 

Příběh mě úplně nenadchnul, ale lekal jsem se až jsem si z toho vyklepal zuby a sklovina jen padala na mojí chlupatou hruď

plakát

Heuréka – město divů (2006) (seriál) 

Bez emocí, bez tešivosti, hrozná znělka co mi leze krkem když usínám. Je to taková trapárna bych řekl. Kdyby to aspoň více navazovalo na epizody, ale jen pár detailů. Lehký podprůměr 40%.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Nevim, každopádně jsem v půlce usnul a nevím zda si hodnám kurvit další večer, díky tomhule nesmyslu jestli to dokoukat nebo ne. Přesně styl filmu 21 století, jen čumet do mobilu a sdílet a natáčet hovna, to je celá dnešní posraná doba vo hovně. Ale jelikož, čtu že film je v prvé řadě dobroudružný, tak to zkusím a počkám, zda se tam fakt nějaké dobrodružství nebude nakonec konat.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Je prostě vidět, že ta dnešní doba jde kompletně do ňaku. Duchové hezky provedené, ale to je asi tak vše.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Jeho život bych teda chtěl mít, říkat celí život jedné ženě jak ji miluje, přitom chrápat s jinýma, ona se k němu stále vrací,co víc si přát.