Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (7)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tento seriál jsem si pouštěl každý večer na odreagování, je to plné srandy, emocí a herci jsou úžasný. Těšil jsem se na každý večer víc než na měsíční výplatu. Od čtvrté série mě ten seriál naprosto pohltil a stal jsem se dost závislím. Na konci posledního dílu jsem z toho byl nadšený ale zároveň smutný že to skončilo.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

I když jsem v těch největších sračkách, co se týče nálady, tak teorie je lék. Smích mi hned naskočí na tvář. Myslel jsem, že už sedmá serie bude nuda ale naopak, prostě geniální sranda stále.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Dokonalí skvěle propracovaný zombie seriál, se super obsazením v hlavní roli, na který se každý večer těším, až si ho pustím. Každý díl si vychutnávám s maximálním odreagováním, opravdu orgáč hadr.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Opravdu jsem nebyl nikdy víc nadšený z jiného seriálu než z tohohle. Dobrodružství, napětí, stále nová překvapení, perfektní příběh zamotaný v přítomnosti, budoucnosti, minulosti, no dokonalost. Už se těším až si pustím zase celou serii a budu se každý den těšit na dávku odreagování.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Nečekal jsem, že tento dokonale propracovaný seriál, se tak dobře rozjede už od začátku. Nikdy jsem nebyl v takové euforii , jako z tohohle seriálu. Po dobu tohohle seriálu, jsem měl imrvére záděry, jak jsem si neustále okusoval nehty, potil jsem se jako prase a já nevím co všechno. Napětím mi žíly vyskakovali pomalu každý díl, co jsem to sledoval.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nevím co spousta lidí brečela nad koncem, náhodou to bylo dobře zakončené. Jen je odfláknutá bytva s nemrtvými a navázání na poslední sérii.