Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (45)

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Japonci mají mnohem lepší a úchylnější soutěže než je Takešiho hrad. Takže hvězdičku za to, že hrad snad nikdy nikdo nedobyje :)

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

Zajímavým a chytlavým způsobem natočený dokumen. Jen škoda, že o Africe tam je jen to nejdůležitější... ale on to vlastně není dokument o Africe, ale o tom že když se chce tak všechno jde. Chce to jen odvahu, snahu a hlavně se nenechat odradit. Až budu chtít něco udělat a ostatní mi budou říkat, že TO NEJDE, vzpomenu si na tento dokument.

plakát

Milý Johne (2010) 

Jak já jsem se na tento film těšila!! A teď když už jsem ho viděla vím, že bych o nic nepřišla kdyby tomu bylo naopak. Přemýšlím kam bych film zařadila, ale on se nedá zařadit ani mezi dobré válečné filmy, ani mezi dramata a pořádnou romantikou bych ho taky nenazvala. Možná mezi bláboly? Čekala jsem mnohem víc.

plakát

Grave Encounters (2011) 

Ze začátku to vypadalo celkem slibně. Jakmile se však ve filmu začalo opravdu něco dít, musela jsem se spíš smát trapnosti než se bát. Jedna věc se filmu ale musí nechat. Teď se díky tomu začnu v práci o nočních bát :-O

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Uff, a mám to za sebou. Příště už to vidět nemusím...

plakát

Tele Tele (2000) (pořad) odpad!

Mohu hodnotit jedině jako odpad. Nemám ráda Suchánka a Genzera a už vůbec ne jejich humor, Jsem odkojená na pravý český humor Járy Cimrmana :)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Tento seriál se zdá být něčím víc, než doopravdy je. Tvůrci se snažili na seriálu vydělat, ale také bohužel ušetřit na efektech. Ani se nedivím, že se LOST líbí hodně lidem, ale já od seriálu, který se snaží diváka upoutat svojí tajemností čekám mnohem více akce a překvapení než jen laciné efekty a dlouhé dialogy o ničem...

plakát

District 9 (2009) 

Zajímavý film. Škoda že se nejedná o skutečnost a nám tady nyní nepobíhají doktoři Zoidbergové :-D

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Efekty byly ve filmu asi to nejlepší. A proto hodnotím alespoň 2 hvězdičky. Ale jinak děj se mi moc nelíbil a docela jsem se u filmu nudila. Škoda, myslím si že film na toto téma by se dal udělat mnohem zajímavěji.

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) 

Tak tohle je opravdu velká blbost, na kterou se podívám akorát v případě, že v televizi nic jiného nebudou dávat a já se budu chtít něčemu zasmát. ZOLTAN