Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Dokumentární

Recenze (2 358)

plakát

Dexter - Temné sbohem (2011) (epizoda) 

Což o to, i tohle byl pěkný díl. Ale nevím, jestli je dobrý tvůrčí nápad udělat ze vždy poněkud rozporuplného Quinna debila a zda použít jako motor Dexterovy pomsty vztek (anebo prostě vůbec emoce).

plakát

Dexter - Jezdci apokalypsy (2011) (epizoda) 

Spoludiskutující mají pravdu, jde o trochu výplňový díl, navíc se mi moc nelíbí ukazovat Dextera jakožto emočně poněkud přecitlivělého.

plakát

Dexter - Polda a bandita (2011) (epizoda) 

Zoubková víla je vlastně vzteklý žlučovitý důchodce na plenách. Ani Dexter se tak nevyvaruje jistého podcenění. Zábavné je sledovat proměnu Debry v dámu vystoupující před médii.

plakát

Dexter - Velká ryba (2010) (epizoda) 

Jednu myšlenku mohu napsat k jedenáctému i dvanáctému dílu. Dexterovi hoří koudel na několika místech najednou, takže stanovení priorit není úplně nejlehčí. Nechat mrtvolu se jen tak někde povalovat? Uklidit po sobě hned nebo až potom? Vystavit někoho nebezpečí? Přiklusat okamžitě na oddělení a nebudit podezření? Zkrátka klasický dexterovský mix. Na konci nás čeká jedno trochu prapodivné rozhodnutí, které dá Dexterovi ještě nějaký čas, aby nebylo poznáno, co je zač.

plakát

Dexter - Vážný svinstvo (2010) (epizoda) 

Jednu myšlenku mohu napsat k jedenáctému i dvanáctému dílu. Dexterovi hoří koudel na několika místech najednou, takže stanovení priorit není úplně nejlehčí. Nechat mrtvolu se jen tak někde povalovat? Uklidit po sobě hned nebo až potom? Vystavit někoho nebezpečí? Přiklusat okamžitě na oddělení a nebudit podezření? Zkrátka klasický dexterovský mix.

plakát

Dexter - Mladé a neklidné (2010) (epizoda) 

Trocha výchovných trampot s nevlastní dcerou Astor, při kterých se ukáže, že věci nemusejí být takové, jak se zdají. Vzhledem k minulosti personálu oddělení, jenž se v minulých sériích všemožně prostomyslně milostně proplétal s pachateli sériových vražd či aspoň jejich příbuznými, je dobře, že se scénáristé rozhodli ukázat, že se na tomto svérázném oddělení také občas používá mozek, ať už jde o Quinnovo podezření a pátrání či Debřiny záblesky.

plakát

Dexter - Série 5 (2010) (série) 

V minulých sériích se musel Dexter opravdu hodně otáčet, tato působí tak trochu oddechovým dojmem. O to větším uměním je, že tvůrci opět dokázali udržet poutavost celého příběhu na stoprocentní výši. Dexter se trochu víc zabýval sám sebou, bylo tam možná trochu více vnitřních emocí, než by mělo být, ale opět jsem byl celou sérií zaujat a těšil se na každý nový díl.

plakát

Dexter - Utlumení vztahů (2010) (epizoda) 

Příliš mnoho starostí s mrtvolami a polomrtvolami. Ještěže se Masuka tak vyzná v úchylkách a případ se může uzavřít.

plakát

Dexter - Prakticky dokonalá (2010) (epizoda) 

Hned v úvodu dobrý vtípek při konkurzu. Sběrač mrtvých zvířat, jenž disponuje neobvyklý postřehem a důvtipem, byl rovněž výborný, takže mi bylo líto, že se ještě nezdrží aspoň na další díl. Na oddělení, jak se zdá, po dlouhé době opět někdo ukáže, že v hlavě může být i mozek. Takže Quinne, do toho.

plakát

Dexter - Nazdárek, bandito (2010) (epizoda) 

Tak si to oddělení vražd trochu zrekapitulujeme. V první sérii si policajtka užívala vztah se sériovým vrahem, v druhé sérii se šlo po vrahovi, který pracuje přímo na oddělení, ve třetí sérii se do vražd pustil i státní návladní, se kterým se pro změnu kdysi pelešila poručík LaGuertová a ve čtvrté sérii si to Quinn rozdával s dcerou masového vraha. Ale vypadá to, že právě poslední jmenovaný, tedy Quinn, bude v této sérii reprezentovat to, že aspoň někdo na oddělení má mozek.

Ovládací panel
5 bodů