Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Dokumentární

Recenze (2 382)

plakát

Dr. House - Sobectví (2010) (epizoda) 

Povedené závěrečné dilema, kdy nemůže mít pravdu nikdo.

plakát

Dr. House - Otevřít a zavřít (2010) (epizoda) 

Na určité pošahanosti mnohých postav je celý seriál založen, ale nevím, zda se zde u manželství Tauba nezašlo příliš daleko. Každopádně Housovy naschvály byly zábavné.

plakát

Dr. House - Uzavření (2010) (epizoda) 

Mně tyto odbočky v seriálu obvykle nevadí, ale tuto jsem také nějak nepochopil. Dva idioti v archivku, dva ještě větší idioti hrají hru na pravdu a k tomu snad již definitivní návrat ke vztahu Chase a Cameronové, který mi přišel pro seriál nevěrohodný vždy.

plakát

Dr. House - Černá díra (2010) (epizoda) 

Wilson má pravdu, co by se člověk pachtil po obchodech a vybíral kus nábytku, když si může dovolit, aby to někdo vymyslel za něj. A člověk už si pak v pohodě zvykne, když už je to zařízené.

plakát

Dr. House - Od pěti do devíti (2010) (epizoda) 

Zajímavá odbočka. Jeden vypjatý pracovní den s doktorkou Cuddyovou, kde zjistíme, že prudičství Dr. House je jen relativně snesitelným a svým způsobem zpestřujícím zlomkem všeho, co může mít šéfka nemocnice k řešení.

plakát

Dr. House - Tah na branku (2010) (epizoda) 

"Vy jste nám zbělel!" "Co to znamená?" "Že nemusíte hrát fotbal, abyste dostal lepší práci."

plakát

Za humny je drak (1982) 

Tohle je naprostý skvost, ve kterém rozehrál nezapomenutelnou kanonádu gagů a hlášek fenomenální Jiří Císler, k čemuž mu dopomáhá dokonalé nahrávání Lubomíra Kostelky v roli rádce a kontrast s nesmlouvavým přímočarým uhlířem v podání Štefana Kvietika. Ovšem to, co předvádí Císler, se ani slovy popsat nedá. V podobně laděné pohádce "Princezny jsou na draka" dostal podobnou královskou roli Menšík, a i když tam byl skvělý, tak Císler tady hraje ještě mnohem vyšší a v podstatě nedostižnou ligu. A i když jsem to viděl mnohokrát, ještě dnes mě několik hlášek dokáže smíchy sejmout z gauče.

plakát

Dr. House - Týmová práce (2009) (epizoda) 

Asi nejsem dost sofistikovaný na to, abych pochopil, proč všichni nakonec přilezli.

plakát

Dr. House - Blažená nevědomost (2009) (epizoda) 

Jak tak stárnu a cítím, že hloupnu, zjišťuji, že nebýt chytrý je docela fajn. Takže souzním s pacientem, ač má mé IQ blíž k šimpanzovi než k němu.

plakát

Dr. House - Hluboko skryté tajemství (2010) (epizoda) 

Díl, kterým se vedle až kriminálního napětí prolínají i dva fóry, z nichž jeden korunuje fenomenálním způsobem Wilson.