Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (25)

plakát

Jak přežít svého muže (2023) odpad!

Ještě se mi nestalo, abych odešla z kina už po dvaceti minutach. Ale tak stupidní dialogy jsem snad ještě neslyšela.

plakát

Kurt Seyit ve Şura (2014) (seriál) 

Téhle serii nemohu říkat telenovela, protože zpracováním, exteriéry, výkony herců je daleko nad všemi těmi venezuelskými i českými "veledíly". Předlohy se příběh sice drží, ale v detailech je ještě "čtivější". Knihu jsem četla v angličtině a právě ta mě donutila si tento seriál sehnat a zhlédnout. Byla jsem překvapena úrovní celé série a rozhodně mě to povzbudí k sledování dalších, tolik podceňovanych, tureckých filmů. Namátkou Slavnost trubadúrů je  velmi zajímavý film.

plakát

Osada - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Laciné, oposlouchane vtípky, typizovane postavičky, klišé, toporne herecké výkony i od zavedených herců.

plakát

Slunečná (2020) (seriál) 

Nesnáším hlupáky, kteří jsou schopni (navíc veřejně) napsat, že něco neviděli, a přesto dají odpad. To mě vždycky nutí k tomu udělat nějakou protest akci, a proto dávám plný počet. Ale reálně bych dala tři, protože některé hlášky jsou vyloženě vtipné, charaktery postav jsou pevně dané, vztahy jsou vyostřené, zvraty časté a mě vlastně seriál hodně baví, zvlášť když jsem ho zhlédla hezky za sebou po večerech v depresivních dnech karantény.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Ani nepíšou, kdo to spáchal.

plakát

Od Lady Carneval k Draculovi (2018) (koncert) 

Daleko lepší než v Čechách nedávno uvedeny koncert k nedozitym 80.narozeninám Karla Svobody. Přestože mám Helenu Vondráčkovou moc ráda, domnívám se, že by už neměla zpívat naživo, falešně intonuje a hlas zdaleka nemá tu intenzitu a jiskření jako kdysi. O Leone Machálkové, byť o 20 let mladší, se ani nebudu zmiňovat, ta byla pěvecky tragická.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Byť tragické téma, film nepůsobí smutně. A je to především zásluhou hlavní hrdinky a jejího postoje k životu. Ano, umím si představit, že by takto jednala žena dožadující se spravedlnosti. Už méně umím pochopit, že by mohl u policie pracovat člověk zjevně retardovaný a násilnický, kterému jeho surové běsnění navíc zřejmě prochází. Moc jsem ocenila otevřený konec.

Ovládací panel

Fanklub

(1)