Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (41)

plakát

Stážisti (2013) 

Dimenze product placementu povýšena na vyšší level! Šišmarjá!

plakát

Bídníci (2012) 

Tak jo, hodně pršelo a všichni hodně brečeli nad svými zpackanými životy. To mě postupně začlo pěkně štvát, ale v závěru jsem se přistihla, že brečím taky a že za každým vypjatým sólíčkem mám jednoduše chuť se za pokřiku Vive la France roztleskat. Mimochodem, všichni zpívají fakt bombasticky (Crowe fakt překvapil).

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Všichni milují Tenkrát na Západě, já miluji Hodného, zlého a dokonce i ošklivého (toho asi nejvíc)! A možná tomu ještě přispěl zážitek ze zdigitalizované verze v kině... Neskutečné záběry, Leone je bůh.

plakát

Stephen Fry in America (2008) (seriál) 

Asi bych hodnotila vyšším počtem hvězdiček, kdybychom se na to nedívali ve škole při American Studies, který jsou vážně otrava...

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Tímto přestávám být skeptická co se týče českých komedií a českých filmů vůbec. Do kina jsem šla s nevalnou představou o tom, že vůbec někdy běžel nějaký seriál, jen se mi doneslo, že je jím nadšen kdejaký čutálista. Sama teď můžu říct, že se za tu svou nevědomost docela stydím. Samotný film je prostě neuvěřitelně vtipný, vyzdvihla bych především Vetchécho, z jehož vlezdoprdelky Luňáka mi mnohdy vyhrkly slzy smíchu, a když s výrazem ublíženého děcka vyčítá Hnátkovi:"Vy u mě nejste žádnej trenér, pane Hnátek, já se nááhodou podival do toho vašeho notýsku..", šla jsem do kolen. No a Krobotův nepřístupný výraz je kapitola sama o sobě. Jelikož pocházím z vesnice, můžu říct, že stejně jako v Houslicích, i my tady takhle vegetujeme.

plakát

Hunger Games (2012) 

Celkem vzato, tenhle film není vůbec špatný, ale spíš se jím asi nadchne mladší publikum (tak 13 - 16 let). Hunger Games mají spád a dynamičnost a s výbornou nadsázkou komentují dnešní závislost na přiblblých reality shows. V podstatě tomu nic nechybí ani nepřebývá, až možná na ten (pro mě) nečekaný happy end. (3.5)

plakát

Zem spieva (1933) 

Dokument? Neřekla bych. Tady se mísí snad úplně všechno, co by se dalo očekávat spíš od celovečerního filmu než od dokumentu. Všechny filmařské aspekty do sebe skvěle zapadají - lyrické zobrazení přírody doprovázené přesně pasující hudbou, střihovou skladbou, kamerou. A hlavní hrdina? Život. Mám pocit, že jsem právě viděla něco neuvěřitelně čistého a dokonalého.

Ovládací panel
3 body