Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Telenovela

Oblíbené filmy (9)

Italské prázdniny

Italské prázdniny (2003)

Absolutne SKVELA prazdninova komedie doplnena o uzasnou hudbu. V prubehu jsem chtel dat 4 hvezdicky nebot mne tam vadila az prilis napjata atmosfera, byt bylo od zacatku jasne jak to dopadne. I tak jsem se ale trasl jak u nejakeho hororu. Po vynikajicim HAPPY ENDu bych dal nejradeji 6 hvezdicek. Ted po titulcich a po vyprchani endorfinu davam 5 hvezdicek (ostatne jinak by to ani neslo)

Rafťáci

Rafťáci (2006)

Absolutně skvělá komedie. Pokud můžu srovnat například s filmem Panic je nanic, tak je to diametralni rozdíl. Skvělá kamera, vtipné scénky (kolikrát jsem spadl málem i pod stůl) a hlavně děj, který má spád.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Na svou dobu unikatni filmove dilo. Vyrazne predcil dle meho nazoru prvni dil, jez mne az tak nezaujal. Hraje zde vice postav a tim padem je vetsi prostor pro vytvareni deje, je zde vice vtipnych hlasek, lepsi efekty a akcni sceny. Arnoldova opravdu nejpovedenejsi role. Clovek by si ani v prubehu deje a sledovani strilecek plnych adrenalinu nepomyslel, ze na konci i nejaka ta slza ukapne. Kdyz terminatora (Arnolda) nakonec spousteli do roztavene oceli na jeho prani pripadal jsem si jako kdyz, zemrel Vinnetou.