Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Červený traktůrek (2004) (seriál) 

Za prvé bych to nesrovnávala s Patem nebo Bořkem, to je jako ta pověstná jablka a hrušky, a za druhé pochybuju, že se na to kdokoliv z těch, co to tu haní, pokusili dívat okem tříletého dítěte, pro které je to určené. Snad každý rodič vám řekne, že se to dětem líbí (narozdíl od některých českých paskvilů stokrát jinak a stále dokola). Je to pozitivní, pro mrňouse zábavné, a třeba i poučné, a o to jde. Ne, jestli to přijde dost sofistikované třicátníkům..

plakát

Prasátko Peppa (2004) (seriál) 

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:)

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Tak tady je režisérský rukopis naprosto neomylný. Kdo má Andersonův styl rád, bude juchat. Kdo ne, raději ať se nedívá..ale jo, jen ať se podívá a rozšíří obzory, tohle nejde nemilovat.

plakát

Válečný kůň (2011) 

...tak nějak...nemám slov. Chápu, že náctileté rádobykoňařky se budou rozplývat blahem a žalem zároveň, ale upřímně řečeno - veškeré jezdecké scény s "Hatátitlou" v Dědictví byly na lepší úrovni než zde. Zbytek tohoto ultrakýče je zbytečné komentovat. PS velice mne pobavil koment od verbal.

plakát

Králova řeč (2010) 

Po nedávném shlédnutí Black Swan jsem myslela, že letos už mě nic do kolen nedostane. Omyl. Sice zcela jiným způsobem, ale přece. Colin Firth vždy patřil k mým nejoblíbenějším hercům, a teď mi znovu vyrazil dech.. A nejen on, celý snímek je tak perfektně propracovaný, že nezbývá než doufat v nějakou tu cenu..100%