Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (208)

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Musím souhlasit se Solverinem. Kde vzali tak hnusné herečky? Hlavní hrdinka vypadá jak mužatka a ta s těma dlouhýma vlasama jak Marilyn Manson.

plakát

Bod varu (2021) odpad!

Tupé kecy, mluvení jeden přes druhého, nudný film

plakát

Máme rádi Jardu (2022) (pořad) 

Jen k Boučkovi. Už by mu někdo měl říct, že se neříká vono a bejt, ale ono a být!!!

plakát

Ochránce (2021) (seriál) 

Je to hodně dobrý seriál z prostředí, které je filmaři trochu opomíjené. Teď se točí hlavně kriminálky a z nemocnic, kde operuje skoro každý, kdo vzadu díru. To, že se každý díl věnuje jinému tématu je o to skvělejší, ale některým dílům to ubírána zajímavosti a z mně to ubírá tu jednu hvězdu...  Vaculík jako hlavní hrdnina dobrý, ale ocenil bych hlavně Pavla Řezníčka, který je tzv. lidový, ale se svými názory. Jardovi Pleslovi ta role taky sedla. Poradce, který v zákulisí tahá za nitky u ministra. Ti se točí, ale poradce zůstává.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

No, co k tomu dodat. Nevím, kolik mužů by takhle naletělo, ale asi NE tolik. Půjč mi platební kartu, není problém, vem si půjčku a dej mi ty prachy, není problém. Prodej dům, auto... No co čekali! Jinak bych řekl, že je to 2. hodiny kecání blbek, které na konci mají radost, že toho lumpa, co mu dali love chytli. Že si odseděl 5 měsíců a pokračuje dál se víceméně čekalo. Ovcí na seznamkách bude vždy dost.

plakát

Jak jsem se zamilovala do gangstera (2022) 

Udělal bych z toho radši seriál, 3 díly po hodině. ta délka je šílená. Řekl bych, že Jak zostalem gangsterem bylo lepší, kratší, vtipnější a akčnější. Nejlepší scéna s plyšovým psem...

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Poslední díly už byli na slušné úrovni. Sympatičtí herci - Myšička, Holub, Mayer a Leinweberová rozhodli, že dávám 3 hvězdy.

plakát

Red Notice (2021) 

Němci dělali kvalitní auta už za Adolfa...

plakát

Stíny v mlze - Klec (2022) (epizoda) 

Snad se to rozjede. Kriminálka z Ostravy - OK. Pár herců z okolí OV, ale bože i ten Viktora, který je z Ostravy mluví jak cajzl. To má z těch reklam z rádia... Snad Hanuš, který asi hraje psychouše trochu rozhýbe další díly. Jo, a proč ten jeden z hlavních pořadatelů zápasů přiveze ještě živého fajtra kousek od svého baráku, tam ho vyklopí, zasype listím a nechá umřít... To mě snad nevysvětlí asi ani scénárista.