Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (8)

plakát

Nejnebezpečnější hra (1932) 

Ano jsem další z těch, co chtěli vidět tento film kvůli Zodiacovi......a musím říct, že to byl dobrý nápad! Jak zde psal cheyene, film má hodinovou stopáž, díky čemuž chybí prostor pro hluchá místa, nápad, styl, animace vše na svou dobu skvělé, ba nadčasové nebál bych se říci. Za mě 85% díky skvělému výkonu Leslie Bankse, který pokud je pravda že šlo o jeho prvotinu, předvedl obdivuhodný výkon.

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Tak jsem si včera pustil Skrytou identitu, která mne nadchla (sice mi tam malilililinko něco chybělo, ale i tak si odemne zasloužila plný počet) a proto jsem se rozhodl že si pustím další ze Scorseseho slavných filmů. Achjo proč jsem to dělal? Upřímně mi ten film přišel jako by si dal Martin velkou dávku nějaké omamné látky a prostě tak nějak něco něčím a s někým a někde někdy slátal na koleni..... Ale ne opravdu, co to mělo být? Tohle měl být film Martina Scorseseho? Upřímně to byla hrozná nuda, slátanina, srajda.....film horší než kuchařské umění žen ve školní kuchyni.....odteď si snad začnu číst komentáře jen abych si nepustil další VĚC. Dvě hvězdy to dostalo za ..... ani nevím za co, asi ze soucitu. Asi to změním. Asi....asi jo.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

No když jsem se dozvěděl, že Raimiho Spider-Man skončil a bude restart, tak jsem nechápal ... proč, jak to? Raimiho Spíďu jsem měl rád, Tobey mi tam hodně sedl a celkově jsem byl spokojený. Ano trojka už byla slabší, ale po jednom neúspěchu restart? .... Každopádně jsem se na prvního Amazing Spider-Mana do kina vydal, jelikož je to můj nejoblíbenější superhrdina a celkově to bylo spíše zklamáním. Vykrádačky predchozího díla od Raimiho, až na pár zajímavých okamžiků jsem moc nadšený nebyl (Ještěr bez protáhlého obličeje, nepřesvědčivý Garfield, kde k sakru byla Marry Jane? apod.). Když jsem viděl trailery na dvojku, tak jsem si říkal že by to mohlo být dobré ..... Elektro jako protivník bude hodně mocný, akce vypadala slibně a tak jsem i přes notnou dávku skepse usoudil, že do kina prostě zajedu. Jsem odpůrce 3D filmů, ale něco mi říkalo že to mám zkusit. Musím říci, že jsem byl více než príjemně překvapen. Parádní akce, nutná love story, efekty na jedničku, geniální hudba, až zamrazí .... a Garfield? Na něj jsem hleděl s otevřenou pusou, roli jsem mu věřil a ve vší úctě k Tobeymu musím říct, že i Andrew má právo hrát pavoučího muže. O příběhu zde psát kvůli spoilerům nebudu, každopádně jedna ze závěrečných scén ve věži mi vzala dech a celkově jsem z 3D efektů byl tak nadšen, že to byl bezkonkurenčně nejlepší 3D film, který jsem viděl. A to samozřejmě vedlo k tomu, že jsem na to další týden jel prostě znovu. Jedničku jsem raději nehodnotil, abych svého oblíbeného superhrdinu neurazil, ale dvojce dávám jasných 5 hvězd! Perlička na konec .... lidé v Olomouci se museli hodně pobavit když jsem na film dorazil v pavoučím obleku :D

Poslední hodnocení (432)

Venom (2018)

05.01.2019

Hugo a jeho velký objev (2011)

07.02.2017

Zootropolis: Město zvířat (2016)

25.10.2016

Pán času - The Day of the Doctor (2013) (epizoda) (S07E15)

13.03.2016

Nejnebezpečnější hra (1932)

05.03.2016

Marley a já (2008)

17.01.2016

Terminator Genisys (2015)

18.08.2015

Rudé horko (1988)

22.06.2015

Sabotáž (2014)

22.06.2015

Reklama