Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Akční

Recenze (203)

plakát

Americké válečné lodě (2012) 

Tak jo, původně hvězdy 4, ale snižuju, protože víc jak polovina snímku byla špatná a v mojí hlavě už dávno není. Byla to kravina všech kravin, ale fandy rozhodně potěší. 55%.

plakát

Amulety života a smrti (2008) (TV film) 

Ale jo, nebylo to tak hrozné, i když asi víc jak půltucet scén by se dal vylepšit. A navíc Lexa Doig a Stefanie von Pftetten jsou dost sexy kočky. Průměr, takže 40-60%.

plakát

Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 

Zlé, hodně zlé. Příběh dobrý, konec velmi špatný. Doufám, že Artur a Souboj dvou světů nebude takový, ale jestli jo, tak...

plakát

Azyl (2008) 

Tak tohle mi nesedlo. Ellis je můj oblíbený režisér, zatím mě ničím nezklamal(opravu ničím), jenom tímhle. První půlhodinu se neděje nic(až na náramek Sarah, to bylo dobrý), poté konečně první vražda, aspoň že ne mimo záběr, a pak další vražda, ale všechno stojí za prd. Přikláním se k uživateli Campbell, ten doktor se snad vážně snažil napodobit Kruegera, a souhlasím s uživatelem Hakha, potěší zde jen nahá Sarah, jinak nic.

plakát

Batman - Gothamský rytíř (2008) 

Předtím viděn John Carter, což mi náladu nezlepšilo, ale tohle mi ji zkazilo totálně. Necelých 75 minut trapnosti, dlouhý, pomalu se rozvíjející začátek, 5 trapných příběhů, šestý (v pořadí třetí) ušel, za to jedna hvězdička, jinak nedoporučuji snad nikomu, kromě těch největších fandů Temného rytíře (a vlastně ani těm ne, budou znechuceni).

plakát

BloodRayne (2005) 

Ale jo, nebylo to vůbec hrozné. PS: Můj stý komentář, asi jsem si na něj měl vybrat jinej film.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Dobrý. Určitě lepší než jednička. 3D je zde využitý. Navíc Vanessa Hudgens je kočka.

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) 

Na Family Guy to má opravdu hodně daleko.