Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Akční

Recenze (203)

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Není divu, že po tomhle musel šéf Disney odstoupit. Film jsem viděl na dovolené a zkazil mi náladu (trapnost Batman: Gothamský rytíř, co jsem viděl hned potom, mi den zkazila totálně, ale to odbočuju). Chlap bloumá po Marsu, sem tam nějaký boj, snaha dostat se zpět na zem, smrt SPOILER! jeho ženy a dítěte na Zemi, SPOILER! nucená svatba jeho přítelkyně na Marsu atd. Ani souboj v aréně to nezachránil, jedině Marsský "pes" docela pobavil, jinak blbost, kterou nekupovat, protože se nevyplatí. Čtvrt miliardy v záchodě, která se měla narvat do něčeho pořádnýho, třeba The Cabin in the Woods.

plakát

Jurské komando (2008) 

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví.

plakát

Kazatel (2011) 

Scott Charles Stewart udělal nejhorší chybu v celém životě-spojil upířinu, horor a western v jedno. To se snad musí vymstít úplně všem. Naštěstí to Scott moc nepodělal a u mě si označil další úspěch. Legii to těsně šlape na paty, ale nemá to na ni. Aspoň to nemělo přehnanou stopáš(mít to stejně dlouhou stopáž jako Legion, tak bych asi hodnocení snížil). Scénář je zas úplně na pytel(i když tentokrát to SCS nepsal), což je u filmu asi jediný mínus, jinak zde skoro vše klape(kamera, upíři, akce). Jediné, co se dá ještě vytknout, že od Legie to totálně, ale totálně ztratilo atmosféru(ani jednou jsem neposkočil narozdíl od Legie). Dávám 79% a to jsem docela hodn, protože tohle procento už je u mě na 3*.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Nádherný film o počátcích brutální nemoci AIDS, skvěle podaný na plátně + podle skutečných událostí. Výkony McConaugheyho a Leta jedním slovem - WOW. Škoda jen pomalé první poloviny.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Jsem člověk, který si do kina zaskočí maximálně jednou za měsíc, takže tohle je můj první prosincový film(půjdu ještě na Mission: Impossible: Ghost Protocol a Alvin a Chipmunkové 3). Na to, že je to Dreamworks, je to od nich asi nejhorší film, co jsem kdy viděl. Byl jsem na 3D, vyhmátli to, 3D efekty jsou asi jediné, co mohu pochválit. Nic moc, no.

plakát

Kočičí banda (1961) (seriál) 

Třetí nejoblíbenější seriál od Hanny-Barbery(první Tom a Jerry, druhý Scooby-Doo na stopě). Hlavní kočičák a Benny mě rozesmějou vždy.

plakát

Král ztraceného světa (2005) 

Takže... King of the Lost World je narozdíl od jiných Asylumovek, Syfy apod. dobrý film. Ano, je levný, ano, je amatérský, ano, je to špatné, ale teď tohle všechno hoďte za hlavu a soustřeďte se jenom na zábavu. U mě to funguje(Fungovalo to i u 100 milllion BC), a u vás? A teď já: Já mám studio TAHE rád a nikdo to nezmění(lepší dílka Mega Shark vs. Giant Octopus, 100 Million BC). A na KotLW jsem se těšil opravdu hodně, a už už jsem k tomu chtěl začít dělat titulky, ale pak jsem na zadní stránce DVD od ŘV MS vs. Crocosaurus uviděl, že za měsíc to vyjde, a tak nelituju, že jsem to kilo vyhodil. KotLW je Asylum, a nic se na tom nezmění. Byla škoda toho, že opice se zde objevila jen na minutu, ale jinak štíři, pavouci, masožravý rostliny i domorodci atd. ušli. Hlavně domorodci byly svině(ten rituál jsem si málem spletl se znásilněním(asi proto je to NC-17(u nás))). Ale kreatury byly jinak vynikající a já se dobře bavil. Jen mě trošku mrzí, že Kong nebyl líp udělanej. Ale co se dá od Asylumu čekat, no. 85%.

plakát

Kripozoidi (1987) 

Fuj fuj fuj fuj, to mimino na závěr bylo hnusý. Jinak strašná kravina.

plakát

Kruh 2 (2005) 

Fíha, tak tohle bylo hustý. Mě osobně se Kruh 1 moc nelíbil, takže jsem se moc nětěšil. Ale už od scény, kdy se Rachel podívá na mrtvolu, jsem věděl, že jsem se bál zbytečně. Od tohohle filmu jsem velký fanda Naomi Watts.