Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Od Todda Phillipse jsem dostal to co jsem nečekal a ne že by to bylo špatně jen spíš nečekané. Dostal jsem akční film se špetkou humoru, kterým se mi sice netrhala bránice, ale pobavil. A jak jsem vstřebal že tento film nebude něják kdovíjak vtipný tak jsem si ho užil. Dějová linka byla poutavá a slušně se vyvíjela, ale nějákého zvláštního konce jsme se nedočkali. Ale stéjně mě mrzelo že se tak něják zapomělo na komediální linku nebo jsem ten humor nepochopil? No nevím, kino se smíchem nedusilo. A do příběhu se mohl trochu více zasadit Bradley Cooper, jelikož jsme se o něm moc nedozvěděli a byla to postava, která by si zasloužila více pozornosti. Sečteno podtrženo je to kvalitní akčnák, ale režisér má podle mě navíc. ( 21.8.16/Cinema City/Sčítání lidu:22/1000komentář na ČSFD.cz )

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Tento seriál je rozhodně originální, ale značně mi vadí pomale poodkryvání informací, samozdřejmně že seriál musí udržet diváka u ubrazovky, ale příjde mi že je to příliš pomalé a je tu ještě jedna věc, která sice k seriálům neodmyslitelně patří, ale tu je to nesmírně okaté a to je napínavý konec, poslední minuty jsou kulervoucí a nutí diváka koukat dál, ale špatné na tom je že v dalším dílu se dozvíme většinou minimum jak jsem říkal. Ukazuje divákovi že se schyluje k něčemu velkému... Je to seriál, který stojí za zkouknutí, ale slušela by mu spíše filmová forma, jelikož spousta scén mi příjde jen jako vedlejších a nepodstatných. Nicméně je to skvělý seriál s promyšlenými postavami, nicméně sympatickými a ikdyž to pár slabých chvilek má, tak většina dílů je nadprůměrných a stojí zato. ( 15.8.16 až 18.8.16/MAC )

plakát

Čivava z Beverly Hills (2008) 

Mám rád filmy se zvířaty, mám rád psy, mám rád čivavy a oddechovky a tento film to splnuje. Nic vám sice nedá, ale nicméně pobaví. ( 17.8.16/MAC )

plakát

Mé druhé já (2007) 

Jistý potenciál to mělo jenomže ten se utopil ve výkonech hlavní hrdinky nebo ne ani výkonech, ale je značně nesympatická. Je to jen taková postavička, která přišla odvyprávět příběh. ( 17.8.16/MAC )

plakát

Mezi náhrobními kameny (2014) 

Mělo to být trochu svižnější, ale chápu že žánr krimi moc neodséjpá, ale ve svých akčních chvilkách byl parádní. Nicméně na žánru krimi si vede skvěle a příběh s herci si také vedou dobře. ( 16.8.16/MAC )

plakát

Predestination (2014) 

Nezaujalo mě to. Začátek měl svůj potenciál, ale potom se to seřítilo tam kde nemělo. A celkem jsem se u toho ztrácel navíc jsem moc nechápal že někdo do filmu implementovat nějákou dvoupohlavní ženu, která mi jako chlap připadala stéjně jako žena, kdyby neřekla že je chlap tak si myslím že je ženská a nebo druhá možnost lesba. Nicméně Ethan Hawke je celkem sympaták jen ho dali do špatného filmu a film je taky dobře natočen. Jen mi příjde že příběh mohl být trochu jiný. ( 15.8.16/MAC )

plakát

Už je tady zas (2015) 

Natočit tento film nejspíš chtělo trochu odvážnosti, ale vznikl z toho parádní novátorský komediální snímek. Někomu možná vtipný nepříjde, ale já jsem se nasmál a Německo ukázalo že taky umí natočit vtipný a kvalitní film a bylo to kvalitní i na herecké úrovni. Hlavnímu hrdinovi jsem jeho roli sežral a parodie legendární scény byla takovou malou třešničkou. ( 14.8.16/MAC )

plakát

Sinister 2 (2015) 

Tady stojí za zmínku je konec, který ani není pořádně dokončený a je tak něják useknutý, jinak se to za horor moc označit nedá, ale nedalo by se u tohoto filmu zase říct že je natočen špatně. ( 14.8.16/MAC )

plakát

Keanu - Kočičí gangsterka (2016) 

Podle hodnocení jsem pochopil že to asi žádná sláva nebude a nebyla, ale pro lidi co mají rádi zvířata a humor je to ideální. Taková milá zvířecí oddychovka, která je překvapivě dobře zpracovaná a obešlo se to bez trapnosti. ( 14.8.16/MAC )

plakát

Srbský film (2010) 

Nikdy jsem na internetu nevyhledával nějáké speciality, ale toto přece není real a po jisté stránce se to dá nazývat uměním. Jak filmovým nebo kontroverzní. Jisté osoby by to, ale mohlo znepokojit, především v mladším věku neno něžné pohlaví. Škoda že jsem na totmto filmu nebyl v kině, asi bych tam seděl a postupně se díval jak všichni odcházejí. Nicméně je to natočeno profesionálně, zápletka a její rozuzlení je poutavé. Kdyby tento film byl natočen found footage a mírně se přidalo na brutalitě, což se nejspíš asi nedalo. Mohlo to ve mě vzbudit nějáké zděšení. ( 14.8.16/MAC )