Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Jídlo, s.r.o. (2014) (pořad) 

Zajímavý a dobře zpracovaný pořad, ale nejsem cílová skupina.

plakát

Underground Comedy (2014) (pořad) 

Neznám moc stand up komedií, ale tady ta mě dokáže opravdu pobavit.

plakát

Fenomén (2008) (pořad) 

Skvělý pořad o zajímavých tématech jen škoda že mě hlavní akterká pořadu je nesympaticka připadá mi jak nějáká domina z BDSM porna. : D A to já nerad.

plakát

Nezapomenutelní (2014) (pořad) 

Skvělý pořad o pranku, jen škoda že to jsou reálné pranky ne že by to bylo špatně, ale člověk se občas rád podívá na nějáký extrém, ale neřekl bych že to je nějáký velký mínus pořadu.

plakát

Bizarní Japonsko (2015) (pořad) 

Tahle země je opravdu zajímavá a tento pořad to skvěle osvětluje. Jen škoda že v tomto pořadu nejsou opravdu ty největší záhady japonska.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Nejsem cílová skupina, ale rád se na tento pořad občas podívám. Některé epizody jsou opravdu zajímavé jako třeba epizoda o české poště a ohledně epizod o jídle, rád se na ně podívám, ale něco o stravě vím a když nebudete tyhle sračky žrát 24/7 nic se vám nestane. Teda pokud nejste vegan to je duševní onemocnění. A všimněte si že většina z těch vyživových odborníků jsou tusté prasata, žádné nemoce které to spůsobují mě nezajímají neexistuje nemoc která by zabranovala aby člověk nemusel byl tlustý jak hovado.

plakát

Pořad (2015) (pořad) 

Je super že existuje člověk co se dívá na televizi za mě. To nejlepší co televize během týdne vyprodukuje během pár minut. Ušetří čas díváním na televizi a pár mozkových buněk.

plakát

Fotr je lotr (2000) 

Jedna z nejlepších komedií zvládá celé spektrum toho co by měla komedie obashovat. Je vtipná, má příběh a i propracované postavy. ) 20.2.16/MAC )

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ač nejsel cílovka musím říct že to není vůbec špatný. Zdeněk Pohlreich má charisma a pořád funguje skvěle.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

Pro mě je toto jedna z nejlepších komedií vůbec. Má propracované postavy, zábavný děj a i přes svou jednoduchost je komplikovaný a téměř dokonalý. ( 16.2.16/PC )