Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (374)

plakát

Neskutečná Anna (2022) (seriál) 

Dlouho jsem neviděl takovou koncentraci debilních postav / lidí pohromadě. Navíc je to celý natočený nudně, nezáživný dialogy a děj co vystačí tak na 4-5h je nataženej na víc jak 10 hodin.

plakát

Captain Marvel (2019) 

90's Samuel L Jackson je paráda, ale jinak je to celé takové... mdlé. Zapojení mezi Infinity War / Endgame z mého pohledu prostě nefunguje, Captain Marvel měla přijít až v další fázi.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

O chlup lepší než The Last Jedi, zvláště proto, že tam není tolik cringe parodických momentů. Možná je taky problém v tom, že u VIII jsem nečekal, jak strašně SW Universe, Luka, Leiu a vlastně všechno poserou... tady jsem to čekal a protože jsem pro jistotu četl leaks scénáře, abych věděl jestli mám jít do kina nebo si dát kinorip ja za starejch dobrjech časů, tak jsem se stihl vynadávat a vysmát všem nesmyslům měsíc dopředu. Celé trilogii chybí jakákoliv koncepce, hlavní dějová linka, jeden režisér neguje druhého a naopak, vytáhne se Palpatine protože jsme Snokea zabili a co teď, že? Rey je nejsilnější Jedi v historii, přestože ji skoro nikdo netrénoval, ale vždycky když potřeba, tak všechno dokáže. Nesmyslnej Force Heal (co by za to dal Anakin, když mu v náručí umírala Shmii), bojování proti sobě, když je každý úplně jinde, teleportování věcí z místa na místo, z Kyla celou trilogii dělají jenom nuzáka, přitom to chudák celý táhne aspoň zajímavostí postavy, všichni ostatní - Rey, Poe, Finn naprosto plochý charaktery, kdy mi vlastně bylo úplně jedno, co s nima bude. TFA jako soft reboot ok, ale vše potom naprostá tragédie a utrpení. Pokud se Disney od teď vydá cestou Mandalorian, bude to jen dobře. Za filmový Canon považuji Ep. I - VI, VII-IX beru jako nějakou nepovedenou alternativní budoucnost.

plakát

Watchmen (2019) (seriál) 

Moc jsem se bál... vůbec nebylo třeba, absolutně skvostný kus umění. Lindelof, you son of a bitch, you did it!

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Ze všech MCU filmů je Infinity War pravděpodobně ten nejlepší. V TOP 3 jej doplňují Winter Soldier a Civil War.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Absolutně jsem nepochopil důvod tohohle filmu. Zásadní background k postavě Hana Sola jsme nedostali (nikdo o něj taky ani nežádal) a nevím, jak tvůrci si sami tvůrci vysvětlují změnu charakteru mezi mladým a víceméně kladným bojovníkem za vyšší dobro se na arogantního pašeráka, kterého si všichni zamilovali v původních Star Wars. O 'charismatu' Aldena Ehrenreicha nemá cenu ani mluvit. Na druhou stranu po totálním průseru jménem Last Jedi musím dát za 3, i když na ten film do dvou dnů zapomenu, protože mě nenaštval a vyloženě nezničil nic, co bylo vytvořeno před ním.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Jednoznačně nejlepší Marvel na míle daleko. Přesně tímhle směrem by se měl vydat Marvel i ve svých dalších filmech, aby už konečně nebyly všechny Marvel filmy naskriptovaný podle stejný šablony. X-Meni však byly vždycky výjimka v rámci Marvelu...ale doufat může každý.

Ovládací panel
7 bodů