Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Patent na novost by to asi nedostalo. Přijde mi ti jako kombinace třeba Nákazy a jakéhokoliv zombie filmu. Nicméně kvůli Pittovi pro mě koukatelné.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Po dlouhé době zase jeden skvělý film, který se ke mě dostal. Ideální pro chvíle kdy se cítíte samy a chcete si pobrečet. Pro mě rozhodne nezapomenutelný opět trochu zastřený slzami ale když se u závěrečných titulků nadechnete ucítíte vůni štěstí a s blaženým úsměvem půjdete snít o svém vlastním dobrodružství.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Přijde mi to jako kombinace nápadů ze Smrtícího parazita trocha z Resident Evil plus trochu té záhady UFO. No a výsledný koktail mi přijde tak na dvě hvězdy. Pokud někdo vyloženě "nesbírá" tento druh filmů, tak opravdu není potřeba vidět.

plakát

Fontána (2006) 

Původně jsem tento film chtěl ohodnotit nejhorším možným hodnocením, ale po přečtení oficiálního textu distributora jsem začal přemýšlet jestli není k jeho pochopení "dorůst" a tak proto zatím jedna hvězda.

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Neobyčejně krásný. Čím? to nevím. Vím jen, že přesto jak je obyčejný tak v něm něco dřímá. Něco kvůli čemu se na něj podívám znova a znova.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Úžasný film, který musí zacloumat s každým. Stejně drsný a pravdivý jako život v takovém prostředí. Po shlédnutí vám zaleze do podvědomí nenávratně a navždy se vám tam zapíše a až skončí titulky tak ještě dlouho po té vám bude v uších znít ta zlo předpovídající úžasná melodie.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Od začátku mě obklopil chlad a takové to mrazení vzadu na krku se rozlilo po celém těle. Tenhle film je fantastický několikrát jsem se musel otočit a ujistit se že se mě nikdo nedotýká absolutně vás pohltí a můžete třeba sedět v sauně pořád budete jako v ledu a na konci zůstanete sedět absolutně ztuhlý nad neočekávaným závěrem který zpečetí celý ten podivuhodný pocit.Úchvatné.

plakát

Sanitka (1984) (seriál) 

Mám podobný názor jako flanker.27 není důvod tento seriál zavrhovat. A už vůbec ne kvůli tomu že vznikl před rokem 89. Upřímně jaký seriál dnešní doby dosahuje podobné kvality co se výkonů týče nebo obrazem osudů obyčejných lidí . Je o lidskosti a nezkrotné touze pomáhat lidem i když to není vždy jednoduché a podle mě je psaný tak aby vtáhl do děje. Ne můžete se zlobit já mu nemám co vytknout na rozdíl od dnešních paskvilů.

plakát

Proměna (2009) 

Mohlo by to být zajímavé psychologické téma rozpolcené osobnosti ale v takto zpracovaném filmu ne. Měl jsem potíže to dokoukat, nezáživné, uspávající, nemá to žádné hrany, nic, plytké , takto opravdu ne.

plakát

Nevěrná (2002) 

Možná mám zcela odlišný pohled na tento film, ale zdá se mi jako velice zajímavé drama se spoustou niterních úvah, kdy člověk řeší svá vlastní dilema a je zmítán nerozhodností a vnitřním bojem.Jinak bylo zajímavé sledovat mé vlastní pocity, kdy mi tento film vnucoval myšlenku, že v tomto případě je snad vražda menší zlo než nevěra. Asi opravdu to není dokonale po všech stránkách zpracovaný film, ale příběh nabízí spoustu míst k úvahám a zamyšlení a proto možná stojí za to na něj kouknout.