Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (690)

plakát

Pocta Haně Zagorové (2024) (koncert) 

Zaujala mne snad jen Bára Hrzánová. Jinak to bylo smutné... a smutné.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Nechápu to rozdílné hodnocení a už vůbec ne odpady a jednohvězdy i u těch kolegů s nimiž jsem jinak max +/- * za jedno. Jasně mělo mouchy, ale na méně než 3* bych to nehodnotil. Vidím to na 3,5* a protože mne film zaujal a pustil jsem si ho ještě druhý den znovu zaokrouhluji na 4*. Nemůžu dát 3 něčemu co mne baví víc než nějaká průměrná detektivka, které se ani moc nevěnuji, nudné pak dám za 2* a lituji ztraceného času. Po druhém shlédnutí Cesty do tmy už to nízké hodnocení u některých nechápu vůbec, když jsem hledal ty mouchy, našel, ale skoro jsem přestával hledat, protože mne to bavilo a spíše jsem se věnoval než chybám pohnůtkám hl. hrdiny, kterého tedy M. Hádek zvládl vělmi dobře. Neříkám, že vše v reálu by bylo tak, jako ve filmu, ale bohužel tyhle osudy tu jsou a někdy si říkám, že je vlastně lépe, že děti nemám. Tohle bych nedal.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Já mám dobré ráno, když mají jiní poledne. A stejně tak se mi posunul zájem o tento seriál. Začalo to nesměle a jako že nic moc. Až do myslím 5, 6 dílu jsem to měl jako oddychovku a když jsem začal (trochu) bavit tak seriál a režisér zemřel.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Možná jsou ty 2* málo, herecké výkony byly standardně dobré. Ale k čemu to, když v celé minisérii mne zaujalo asi nejvíc krmení kočky ve třetím díle! Podle jména Mareše ve scénáři jsem čekal zase nějakou odnož skutečných případů 1. odd nebo devadesátek a ne nováckou kriminálku, na které se zásadně nedívám, protože mne nudí a beru jedině něco z nasazené laťky výše zmíněných případů a to nejlépe dle skutečnosti. Nejlepší věci totiž píše život a přepsal je pan Mareš. Ale tady ten život chybí. Sorry tohle mne nudilo - ztráta času.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

20 min. ... Eliška (Emma): ...."maminko ty to vidíš"... nějaká druhá na to ..."co je, dyť je to vtipný"... Já přesně, tvl to je bomba to sledovat s tím, jaký dárek jste ovce dostali za nepřetáčení reklam :DDDD A mě stálo zato se na to podívat a dát tomu pět hvězd za zjištění, jestli po dni od premiéry hodnocení pohnu aspoň o 1% nahoru. Nepohnul. Škoda, že ČSFD nemá i desetiny, setiny procenta. Já jsem pro cestování časem. Mám to i v názvu. Jenom jsem se teď dostal do nějakého nevhodného časoprostoru. No stane se a i mistr tesař se utne. Ale co, zítra se neutnu, ale opařím se čajem... Jo a když začal vypravěč, tak jsem měl dojem, že začala ta dlouhá sada Prima reklam :D Jak říkám, bomba!

plakát

Helena (2023) (TV film) 

Kdysi jsem měl Helenu hodně rád, když zpívala s Jirkou Kornem. Nebudu zde psát proč už méně, když napsali již jiní. Ale staré její hity mám rád stále a to také díky tvůrcům - skladatelům a textařům (hlavně p. Borovcovi). No je to moje mládí a z dokumentu, ke kterému mám také výhrady, co napsali jiní, jsem si vzal to, co mám rád, archivní záběry, nějaké informace, vzpomínky... Takže zaokrouhlím ze dvou na tři * a asi jednou stačilo, uvidíme...

plakát

Oktopus - Jordán (2023) (epizoda) 

Tentokrát jedna * navíc za Bambuška, který hrál mladého Dítěte. Je škoda, že tento výrazný a dobrý herec nedostává více lepších příležitostí. Mám ho pod kůží z Metanolu, kde teda parádní výkon... Jinak mne série moc nenadchla, celkem nudila a neudržela v pozornosti. Prostě průměrné až podprůměrné detektivky.

plakát

Petr Kostka - Štace mého života (2023) (TV film) 

Nejlepší dokument o herci a nejen herci, prostě o známé osobnosti, co jsem viděl a pět hvězd jsem takovémuto dokumentu, myslím, nedal ještě nikdy. A že jsem viděl možná více než 90% všech těch sérií, z nichž některé pan Kostka v úvodu zmínil. O hercích žijících či již ne. Pan Kostka a my máme to štěstí, že dokumentem mohl provázet a dělal to dobře, příjemně a mile s velkou pokorou. Klobouk dolů před ním jak aktivně žije ve svém věku. K té Ugandě můj obdiv ikdyž jsem toho názoru, že by měla být nějak především regulovaná porodnost a to všude na světě. Země je přelidněná a ten nárůst je velmi rychlý a bude to (je to) velký problém. Je pěkné, že se postarají někteří o jednotlivce, ale co s ostatními? Co bude dál? Ale to na okraj. Pane Kostka Vy se nám klaníte na konci na jevišti. Já se nyní klaním Vám pane Kostka ať už jste Petr nebo Karel nebo Jan :-) ... Přeji Vám z celého srdce, ať Vám slouží zdraví a ono bude, protože když má člověk takovou chuť žít a rozdávat radost jako Vy, tak to tak bude ještě dlouho, tomu věřím.

plakát

Prezidentský duel (2023) (pořad) 

TVL co ten zvuk? Dnes jsem si zrovna opravil a vyčistil mobil (mikrofon) a i před tím byl zvuk lepší než v tomto pořadu, bože! Takový chrchel! Jinak do té doby než mne znechutily problémy s chrchláním zvuku (a i jinak to nebylo zvukově žádné HIFI hodné veřejnoprávní TV za poplatky) jsem se celkem dobře bavil Babišovým samogrilováním. Ten kdyby tam opravdu nebyl, jak avizoval, tak by si jen pomohl nebo spíš neuškodil, ale zase by to nebyla taková komedie. Problémy se zvukem a celkové (ne)zvládnutí pořadu ubraly u mne dvě hvězdy. Jinak komedie za 3* hlavně díky Babišovi. Jo, pak ještě vypadl i obraz (zvuk také), bylo temno, napadlo mne, že přišel kouzelník a všechny ukradl :-D