Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok (2017)

Předpremiéra 25.10.2017. Film na který jsem se těšil dva roky. Hltal jsem každé info, sice mně hodně překvapili první recenze atd. ale nenechal jsem se odradit. Film byl skvělý a mně se dokonce líbil tak že to dotáhl na 1. místo mojí top 10. Budu se úplně vyhýbat veškerým spoilerům. Hemswort jako vždy v této roli skvělý, Blanchett jen potvrdila jak dobrá je, Hiddlestone taky super a celkově podle mně výkony hodně nadprůměrné. Nejvíce mně ovšem překvapil Waititi. Jak režií tak svou rolí Korga. Nikdy jsem od něj nic předtím neviděl a tímhle filmem mně hodně potěšil. líbil se mi hlavně vizuál i to že tvůrci se nebáli velkých změn (hlavně na Thorově postavě samotné). Podle mého nejlepší Marvelovka a doufám že tržby budou hodně vysoké a lidi budou chodit. Každému můžu jen doporučit.

Muž z oceli

Muž z oceli (2013)

Viděno 18.6.2013 v předpremiéře v Cinestaru v Ostravě - ve 3D s titulky. Ani nevím jak začít....asi tím že ještě sbírám čelist ze země. Nikdy jsem neviděl epičtější a lepší film než Man Of Steel. Myslel jsem že Batmanovskou trilogii netrufmne nic, jenže stalo se. Nic tomu filmu nechybělo. Visuál byla nádhera, bojové scény rovněž atd atd.Líbily se mi jak herecké výkony tak příběh a všechno ostatní.(Výkony herců jako Cavill,Shannon,Costner, Crowe.....prostě skvělé) A nechápu co mají kritici proti Cavillovi......on je pravý Superman, bez urážky ale ani Reeve ani Routh mu nesahají po paty. Prostě úžasné. Doporučuji každému ať se vidá do kina a nejlépe s titulky. Něco úžasného. Okamžitě film zařazuji na 1. misto mého žebříčku. procentuální hodnocení ani není třeba------100%

Interstellar

Interstellar (2014)

Abych to vzal od začátku. Jsem fanoušek Nolana, jeho Batmanovská trilogie je prostě fantazie. Takže na Interstellar jsem se těšil od doby co jsem o něm četl první článek. To mně dostává k tomu že každý trailer jsem viděl několikkrát takže do kina jsem šel natěšený a s tím že zhruba vím co se bude ve filmu dít. Jenže už v polovině filmu mi došlo jak je Nolan opět geniální. Trailery vám ukázaly možná tak 30% z filmu a na zbytek budete jen zírat. Hodně dlouho jsem neviděl film ze kterého bych měl hlavu jako glóbus :D Opravdu ty necelé tři hodiny pak chvíli zpracováváte ale to je dobře. Triková a celkově vizuální stránka filmu je úžasná. Scénář jak už jsem říkal je skvělý , ale hlavně ty herci. McConaughey opět ukázal že je klasa a ostatní od Cainea až po Damona taky skvělí. Nezbývá než dodat že je to opravdu filmový zážitek který se podle mně navždy zapíše do dějin kinematografie. 98%.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Jelikož jsem velký comicsový fanda tak jsem se na tenhle film těšil. Byl jsem na něj v kině. Zážitek byl naprosto super. Film byl skvělý ve všech aspektech(hudba,postavy,zahraný,stylizace aj.) Hlavně bez dabingu. Heath Ledger byl v roli Jokera nejlepší. Úžasně zahrané. Christian Bale pro batmana naprosto vhodný herec. Po filmu Warrior nejlepší film. 99%

Král Artuš: Legenda o meči

Král Artuš: Legenda o meči (2017)

Njelepší Artušovská adaptace. Ritchieho verze se mi opravdu hodně líbila. Hlavně styl výpravy příbehu, a vůbec mi nevadilo více fantasy podání příběhu. Hodně lidem se nelíbil a hlavně v kinech celkem propadl což naprosto nechápu. Myslím že po druhém shlédnutí by lidé film více docenili. Casting se podle mně taky hodně povedl, hlavně obsazení Hunnama byla perfektní volba. Bojové scény, triky a vše ostatní také na vysoké úrovni. Všem tedy doporučuji a nenechte se odradit kino tržbami a ohlasy.