Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Je to sice přehnaná slaďárna ale proč ne? Moc jsem nevěřila, že mě film bude bavit ale na konci jsem zjistila že se mi moc líbí.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Nejak to ne a ne dokoukat. Vždy to zapnu a po chvilce se nudím. Tento druh filmu mi asi nesedne.

plakát

Yes Man (2008) 

Velké zklamání. Jim Carrey umí být mnohem vtipnější. Moc jsem se nenasmála.

plakát

Zavraždění Johna Lennona (2007) 

Na film jsem se podívala jen ze zvědavosti. Moc jsem neočekávala a to je jedině dobře. Jedna hvězdička je za oběť Jareda Leta, který musel úplně změnit vzhled a jedna za pochopení, že je tento film darován především fanouškům Johna Lennona.

plakát

Candy (2006) 

Celkem pěkný film, celkem i dojemný a dobře zahraný. Mimo to s mým oblíbeným námětem a hercem. Ale postrádala jsem v tom věrohodnost závislosti na droze. Lidé kteří jsou takovou dobu a v takové míře závislí na heroinu podle mě vypadají mnohem hůř, přitom oba dva herci po celý film vypadali dobře. A i prostředí ve kterém žili bylo na poměry feťáků docela normální.

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) 

je to absolutní "hovadina", bez nějakého děje, ale strašně vtipná(alespoň pro mě), celý ty dvě jsou jedině za to jak jsem se po celou dobu smála.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Původně jsem očekávala jen partu poflakujících se frajerů na desce. A musim se přiznat, že důvod shlédnutí filmu byli hezcí kluci a zahnání nudy, ale film mě moc překvapil. Původní surfaři začnou jezdit na skateboardu a postupně se zlepšují, vytvoří si tým a začnou vynikat. Jejich oblíbený sport čim dál tím víc ovlivňuje a ohrožuje jejich přátelství a začnou se objevovat skutečné charaktery jednotlivců. Touha po úspěchu, závist, zrada. Moc milý film, určitě se na něj ještě někdy podívám.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Osudový dotek mě naprosto vtáhl do děje. Přistihla jsem se jak si promítám možnosti které bych volila já a pokaždé když se Evan vrátil vymýšlela jsem co se asi stalo tentokrát. I když jsem viděla film víckrát, vždy mě zaujala jiná scéna. Neodepřela bych mu jedinou hvězdičku.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2002) 

Tak tento film mě absolutně zaskočil, po deseti minutách jsem to chtěla vypnout. Myslela jsem, že je to stupidní romantický film bez zápletky, ale jakmile se rozjel a začala být vidět druhá strana a vše se začalo vyjasňovat, tak jsem se do toho úplně "zažrala". Takže doporučuji ten nudný začátek vydržet, protože nakonec z toho vyleze zajímavý film plný překvapení.

plakát

Kokain (2001) 

Pokoušela jsem se nebýt ovlivněná v hodnocení faktem, že byl Johnny Depp značnou část filmu opravdu kus, ale alespoň půl hvězdičky mu za to přísluší. Filmy s námětem závislost na drogách se u mě dostali mezi oblíbené a i filmy podle skutečné události mě zajímají. Když do toho všeho zahrnu dobré herecké výkony a síla lásky k dceři, závislosti jak na droze tak na práci dealera, tak nemůžu hodnotit jinak. Naprosto jedinečný snímek o člověku který je jako na houpačce. Chvilku na vrcholu, chvilku úplně na dně. Nemohla jsem hodnotit jinak. Určitě stojí za shlédnutí.