Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (215)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Po několika letech pohádkového duchoprázdna jsem v čase vánočním narazil na tuten pohádkový příběh, který mě oslovil více než kterýkoliv pokus o pohádku za posledních mnoho let. Ať si kritici kritikují kolik chtějí, ať si pochybní recenzenti tu na stránkách obsah filmu v písmo přetekují, já zůstávam stále kritický, A ne pozitivně! Toto je po dlouhé době příběh s duší a češi co v něm hrají, nejen prachy tuší!  Je to pohádka, která je vskutku hezká, i když není zcela česká. Tuten pohádkový příběh má sílu i duši a to mu vskuku sluší!

plakát

Mavka: Strážkyně lesa (2022) 

Milé děti, chtěli jsme Vám zahrát pohádku, ale protože jste zlobili, uvidíte akorát h...o! Pomalu se nám symboly fašismu vkrádají nenápadně i na plátna kin. To Vám lidi fakt nevadí fašistický symbol (Banderovský Trojzubec) přes celé plátno !? Divná doba, divní lidi a jeětě k tomu prapodivný animák. ( Mimochodem, jak dokáže někdo dělat animované filmy ve válkou zmítané zemi ?) Čaroděj ze země KOZ !?!?

plakát

Mariupol: Očima obyvatel (2022) (TV film) 

Neměly by se tady náhodou psát recenze na filmy ? Jak je vůbec možné psát osobní názor s politickým obsahem k hodnocení filmu? To je zcela mimomísoidní !

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) odpad!

Tak toto opravdu ne! Úchyláren jsem viděl dost a některé stály za to. Toto je opravdu zbytečnost mezi filmy a kult z toho jistojistě nebude. Horší než odpad from U-niversal S-tupid A-dministration!

plakát

Sluga naroda 2 (2016) odpad!

Tak pozor. V tomto světě už není nic fér. Tento prapodivný paňáca měl jako jedno ze svých volebních hesel, při presidentských volbách, že zastaví válku na Dombase! A modří už vědí co že to ti žlutí dělají! Ruce pryč! Čistá propaganda! A prej že je totalita za náma!

plakát

Lupin (2021) (seriál) 

Tohle není žádný Arsene Lupin, ale obyčejný černoch, který se tak i chová. Do devátého dílu se to tak nějak s několikrát přimhouřenýma očima ještě dá dokoukat, ale závěr devátého dílu tomu nasazuje korunu obyčejnosti a vše na co si tam nejen černoši hrajou není nic než jen ubohý příběh plný patosu a tupství. Věřím, že možná vše dobře dopadne, ale nechám si to s klidným svědomím ujít. Existuje stále dost lepší filmové a seriálové zábavy a tak prostě přepínám na jiný kanál. A dvě hvězdy jsou až moc.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Výborný seriál, který v žánru sci-fi přináší neotřelé nápady a doslova se vetře pod kůži. Vývoj seriálu výborně graduje s každou řadou, postavy i scénář a dramaturgie jsou na výbornou a tak nezbývá než tuto ságu fanouškům žánru doporučit  Ale! v žádném případě nesledujte verzi s českým dabingem. Originál  s angličtinou je 100 % lepší. Některé postavy mají velmi specifické barvy hlasu a český dabing to sráží zvukově dolů. Á propós....Nechápu jak se vkrádá do českého jazyka ten !Tejdle Mejdle Pražský češtinuprznící hnus. Mělo by se za to zavírat!

plakát

Nikdo (2021) 

S přimhouřením jedné hvězdy jde rozhodně o zábabu až klasického stylu, která vážně neurazí.

plakát

The Wave (2019) 

Na této vlně se buď svezete a nebo ne. Jistě, šlo by to určitě líp a dramaturgie občas škobrtá a tím pádem to trochu ztrácí tempo, ale je to dobrý nápad a to se prostě musí ocenit. Já se na té "Vlně" svezl a za tu jízdu díky!

plakát

アフリカン・カンフー・ナチス (2020) odpad!

Tohle fakt ne! Jeden dobrý nápad film neudělá. A tady je vše špatně a siilně víc než podprůměrné. Dodívat se do konce chce opravdu sílu a velký kus odhodlání. A to by filmy lidem dělat neměly!