Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jako skalni fanousek davam samozrejme 5. Avsak tezky uder, se kterym se nehodlam smirit je odchod Homera - Vlastimila Bedrny (pozdeji i Bedricha Seteny - Mr. Burnse). A moji nejoblibenejsi postavou je ...

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

K vetsine dobrych filmu a serialu jsem se dostal docela pozde, vzdy az kdyz opadla manie okolo. Je leto 2014 a ja poprve sjizdim "Breaking Beda". Dlouho jsem se tomu branil, vzdyt nic nemuze byt lepsi nez Dexter. Prvni dily byly zdlouhave a nezazivne, ale ke konci prvni serie se to pekelne nastartovalo - jako Walteruv a Jesseho drogovy RV. Musim rict, ze cely serial, dej a postavy jsou vymyslene naprosto genialne, do mrte, proste total. Serial me pritahuje zvlastni atmosferou, jistou ponurosti, depresivnosti a neustalou nejistotou. Je 7minuta 38vterina 4.serie 9.dilu. Co me jeste ceka? EDIT: V pulce posledni serie je jasne, ze tohleto nemuze dobre dopadnout. EDIT II. Dokoukano. Hodne oblibenych postav umrelo a zbytek dostal chripku. Gold medal goes to Mr. White and silver to Dexter. Yo BITCH !!!

Dexter

Dexter (2006)

Teď na to koukám už po páté, tak to asi bude dobrý. Ale vážně, pro mě určitě nejlepší seriál (doplňuju ještě Justified). Velká škoda, že ČR nemá moře. /oblíbení/ Dexter, Debra, Masuka, Angel, Trinity /nesnesu/ Rita Morgan, nejdřív normální, pak panovačná americká piča. Velká škoda odfláknutého závěru. God bless !!!

Strážce pořádku

Strážce pořádku (2010)

Pecka! Rayland, Boyd, Mr. Duffy, houfy vidlaku a jinych existenci. Absolutne dokonaly serial se super hlaskama.

Californication

Californication (2007)

Hank Moody, Charlie Runkle a tvurci skupina Petra Zvonicka uvadi Californication. Jak tak rady jdou, nabyl jsem dojmu, ze Hank je kokot bez spetky zodpovednosti (coz je asi pro zeny velmi imponujici?) a stejny spisovatel jako "novinarska" pipina z New Yorku, ale budiz, kazdy jsme nejaky. Serial uz dlouho vari z vodky. Nelze mu uprit moc pekny a kolikrat nahaty holky, chlast, drogy, sex, rock, klasiku, oral, anal, dokonce i squirt a assgasmy. Nastesti to Charlie Runkle dokonale tmeli a Natascha McElholne je porad pekna. Jo jo, dam tomu zase sanci, ale tentokrat uz spise ze setrvacnosti. 90%.

Dempsey a Makepeaceová

Dempsey a Makepeaceová (1985)

Glynis? Kdo muze dat sve dceri takove jmeno. Proc ne Hildegarda nebo Eulalie? Jak ja ji miloval. Snil jsem mnoho mokrych snu a to jeste v dobe, kdyz jsem myslel, ze je to jen na curani (asi proto byly mokre ha ha ha) a pral si byt drsnym porucikem Dempseym s bratislavskym prizvukem. No zral jsem to jak Twister z KFC, decko no. A to mi pripomina, slovensky dabing 120%. Cesky 100% sracka, pan Vondra a pani Hudeckova prominou. Ceskoslovenska televizia Bratislava uvadza ... Dempsi a Mejkpisovaaa ... v slovenskom zneni Boris Farkas, Kamila Magaaalovaaa, Ivo Gogaaal ...

Plastická chirurgie s. r. o.

Plastická chirurgie s. r. o. (2003)

V Albertovi jsem koupil sunku, privazal ji k mrtvole, ale ti krokodyli / aligatori ??? to nechteli vubec zrat. Az pak jsem zjistil, ze to nebyla sunka, ale teplene opracovany masny vyrobek. Sakra !!! Jinak suchar Sean a macho man Christian Troy presijou / prisijou kdykoliv, kohokoliv na cokoliv. Do toho treba charismaticky zlocinec Robert Lasardo jako Escobar Gallardo, uspavacka Roma Maffia, Seanuv / Christianuv syn Michael Jackson, mim Jaroslav Cejka predelany na slepici atd. Pokud jste uvedomely/a student/ka filozoficke fakulty, tak na to radeji nekoukejte :-) P.S. Vyborny dabing, zejmena Josefa Vrtala - ano, toho z Autosalonu na Prime. P.S. II. Tak nejak z nedostatku materialu na to zrovna koukam podruhe. Skvely serial. Christian je mega cynicke hovad(k)o se super hlaskama. Ti dva se proste skvele doplnuji. Ani dabing "odctvrtkavlidlu" Mahdala mi vubec nevadi. Jo a jeste, Seanovu manzelku Julii melo srazit Pendolino uz v desate minute prvniho dilu. Ufnukana nesnesitelna, debilni, trapna pica, ufff.

Kutil Tim

Kutil Tim (1991)

Privitejte Timaaaaaaaaaa Kutilaaaaaaaaaaa Tayloraaaaaaaaaaaaaa. Jakozto skalni kutil, amatersky frezar, soustruznik, filozof a strateg, davam 100%. Dabing Vaclava Postraneckeho je genialni. Zdenek Mahdal? Use gas!!!

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Krasa, lahudka, klenot. Nejsem buhvijakej ctenar, ale po shlednuti serialu jsem v levnych knihach nasel ... levnou knihu a temer na jeden zatah ji vdechnul, celkem snad i dvakrat. Jak zde jiz nekdo napsal - herecky koncert Hornicka a Sovaka, kteri dokonale ztvarnili dva posetile "vedatory". Serial zahreje u srdce a zvedne cloveku naladu. Pet. P.S. Ona se nesmeje nam, ona se smeje na nas !!!

Tři králové

Tři králové (1998)

* Je to české a od Kachyni * Je to z války, zajímavé, napínavé a vypráví o skutečných hrdinech * Hraje tam Javorský a Heřmánek * Poprvé jsem tam zaregistroval agenta Josefa Cardu a fakt neměl chybu * 6, 7 díl se mimo jiné natáčel v bytě mé babičky na Starém Městě - Praha, což jsem zjistil až při sledování seriálu ... úplně mi to vyrazilo dech. SPOILER: Martina Menšíková se válela ve vaně, do které jsem beztak jako malé dítě čůral :-D