Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Vajíčko

Vajíčko (1968)

Emílek je výbornej. Já ho žeru. A komu se to líbilo, půjčte si to jako knížku. 200%

Egyptologové

Egyptologové (1974)

Jojo, stará škola. Miluju tohle v uvozovkách džentlmenské mlžení. Když lhát, tak to musí mít urovveň. Prostě bombeři

Děrsu Uzala

Děrsu Uzala (1975)

Sibiř není pro žádný sráče. Ne vážně, tenhle film dostane každýho kdo nemá srdce ještě z kamene a nezáleží jestli si nedokážete představit víkend bez ústředního topení, civilizace. Na Sibiř jezdí ti nejdrsnější, jinej tam nepřežije. Nekonečné dálky bez lidí, drsná syrová, nemilosrdná příroda. Pokud se toho chcete prstíčkem dotknout, začněte třeba tímhle skvělým filmem.

Ed Wood

Ed Wood (1994)

Jako jestli takhle nějak žil Ed Wood tak to byl prostě bomber s kterým bych rád kamarádil. Nebral sebe ani ten vevnitř shnilej a namyšlenej Hollywood tak vážně. Na to neměl asi ani čas. Beru, dobrý, jedem dál, pokračujem....skvělý. A stihl to i se zvláštníma efektama. Kam se na něj všichni rejžáci v Emerice hrabou. Ale když pak došlo na lámání chleba tak aspoň ve filmu byl jako člověk, kterej dokázal ty pravé věci vážně brát. Přátelství s osamoceným a závislým Bélou.

Kamenný most

Kamenný most (1996)

Na tomhle jsem vyrostl. Střední škola, pochybnosti sám o sobě, svět mi nerozumí (dnes vím, že proč by taky měl) a do toho i ty lysohlávky. To si pak zajdete na kamenný most a musí vás ta atmosféra pohltit. Vražedná kombinace. Pamatuji si jak se film po zkončení promítání nelíbil. Co to bylo...Ty voleee... Jdem do hospody....A já byl jak opařenej a všichni mě neuvěřitelně srali :-) U tohohle filmu to chce, aby se vám trefil do nálady, jinak to nemá ten efekt. Skvělá je i hudba. Hanák se do role hodil. Jo prostě když má rejža chandru, tak točí svoje životní filmy. Pak chandra odešla a Vorel točí pořád Vorlovsky, ale už se asi žádný překvapení konat nebude. Zase ale nezkončí u chocholouška.

Taxikář

Taxikář (1976)

Skvělej návod jak se vypořádat s verbeží, protože se ukazuje, že zákon platí leda na slušný lidi, ale ne na bezcitné, bezcharakterní kurvy. až ho půjdete napodobit, bude se hodit do sluchátek soundtrack. Hudba ten film udělala.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Násilí není nikdy dost a když jde o dobrou věc, tak proč ne. Slabší proti silnějšímu, nebát se silnějšího, neustupovat atd. Akční pohádka dle komiksu Franka Mullera, kterej nakreslil a napsal i Sin City. Děti by na ní ale radši vyrůstat neměli. Pochvalu zaslouží i celkové vizuální pojetí, které se snaží komiks dohonit nebo se jím prostě inspirovat a to se povedlo. Spartaaaaaa !!!!

Endgame: Blueprint for Global Enslavement

Endgame: Blueprint for Global Enslavement (2007)

Uřvanej Alex a jeho matlaniny. Stejně mě to ale baví, děsí a jsem rád za novináře jako je on. Prostě: S tímhle světem to jde do kopru. Ale pro klid duše, bylo tomu někdy jinak? Egypt, středověk....No kde byl obyčejný ovčan. Byl tam, kde ho chtěli páni mít a držel hubu a krok. Tenhle dokument vás z depresí rozhodně nedostane. V psychiatrických léčebnách ho asi o dlouhých zimních večerech nepouštějí. Jinak je to všechno kontroverzní. Má stejně odpůrců jako přívrženců. Něco jde i mimo mne, ale u takovýchto dokumentů to ani nijak nejde. Odpůrců, bych jen vzkázal, že mne naopak znerv'ozňuje opačná propaganda- PR a lži a manipulace ze všech mainstreamových médií. Bohužel se jim lid oblbovat daří. Potom jsou podobné projekty jen odpovědí a zblblí inteligenti, co na vše potřebují klidně vymyšlené, zmanipulované historické důkazy, nemají tvůrcům a přívržencům co vyčítat. Protože kdo a co a pro koho píše a psal? Co se vydávat smí, na co se seženou peníze a co spatří, spatřilo světlo světa??? Víme, co vlastně víme.

Ovládací panel