Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Eduard Cupák

NEVÍM KDO VYBÍRÁ PRIFILOVÉ FOTKY HERCŮ, ALE ČASTO JE TO FAKT TRAGEDIE.

Eda je na mne a víc na mého taťku docela podobnej. S ním měl i to, že do konce života byl jak já říkám inteligentní alkoholik. Tedy že byl naloženej třeba i při práci, ale nějakým způsobem pokud toho nebylo ažaž, to nešlo z dálky poznat. Nakonec tělo obou tenhle nápor nevydrželo. V mládí byli oba krasavci a v stáru nebo spíš na konci jejich životů vypadaly třeba jak vysušený švestky. Něco za něco. Já to budu mít určitě taky tak :-)

Mám moc rád jeho hlas a jako i u všech dalších mých oblíbených rád sleduju jeho výraz v obličeji a baví mne přemýšlet jaký to byl člověk doopravdy a že bych podobného rád poznal a mohl taky nějakou tu životní moudrost odsát. Spousta excentrických buzíků je namyšlenejch a chovají se jako by byli snad nejak privilegovaní- hrdí, i když není na co- stejně jako se nemusí za nic stydět samozřejmě. Jsme na csfd- pořad quere ( nebo jak se to píše) tyhle typy bukvic dost přesně charakterizuje dle mé zkušenosti. Cupák byl ale stará škola a nepotřeboval se předvádět. Pan herec a člověk. Díky Edo.

Václav Voska

Václav mne o svých kvalitách přesvědčil v natočené divadelní inscenaci pro TV: Vajíčko a Emílek se tak stal mým nejoblíbenějším TV hrdinou a vzorem :-) Škoda, že to neměl s prací díky režimu tak jednoduché a nedostal se tak často do TV. V divadle jistě exceloval, ale to už vzala voda a my si to můžeme leda představovat.  Dle mého s ním v soukromí musela bejt sranda a byl pro každou špatnost, i když by to spousta lidí do něj neřekla. To by ale nemohl takovým stylem zahrát Emílka. Manžel jeho dcery ( jak se tomu říká sakra :-) říkal, že to byla jeho nejoblíbenější role. Pane Viktorr....

Petr Čepek

Miluju, když ve filmech řve a hraje nerváky. I když je to vážná role, mne to často rozesměje. Proto si ho určitě vybrali i do Trháku. Myslím, že ho sralo, že jsou lidi takový kurvy a je škoda, že už není mezi námi. Zajímalo by mne co by řekl na ten brajgl,ve kterým žijeme. Snad by nebyl Havlovec. Jeho ksicht, při takzvané revoluci, při které bohu žel netekla krev, a tak se svině udržely u koryt, ráčili pseudopravicoví soudruzi taky využít. Tak proto. Dobře zahrál svou oblíbenou roli outsidera ve zvláštním filmu Nahota.

Josef Vinklář

Poslední část života mu lidi znepříjemnili kvůli tomu, že měl nějakej projev objednaný KSČ. Prostě lidi mu to dali sežrat. Přitom každej tenkrát držel hubu a krok. On chtěl hrát, tak prostě přečetl nějakou plamennou sračku. No a co. Ho samého to bolelo nejvíc. Prej až do smrti. Každej není hrdina, já taky ne. A ve filmech mě  taky serou :-) Nejvíc mu seděli role drsňáků, co nejdou pro facku daleko, ale přitom dobráků. Třeba role řidiče náklaďáku: Raněný lučištník, Byl jednou jeden dům. Bezvadně zahrál v inscenaci Egyptologové, kterážto je geniálně napsaná a zahraná. Mraky skvěle zahraných postav.

Jaroslav Moučka

Moc milej dědula. Myslím, že to byl hodnej a milej člověk. Když jsem byl malý, měl jsem ho rád v pohádkách, které mu neskutečně seděly. Mu vyčítaná stranická nazvěme to poslušnost mne nezajímá. Nevím, že by někomu ublížil a spíš se domnívám, že spíš mohl některým díky svým vysokým kontaktům pomoct.

Jim Carrey

Jim je génius, to je jasný. Takhle celkově ohebnej není na plátně nikdo. Hlavně v ksichtě. Umí naopak zahrát i vážné role a tak to mám rád.