Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (374)

plakát

Na nože (2019) 

Skvělé herecké obsazení, zápletka, humor, postavy, věhlasný detektiv, vztahy mezi postavami, které byly propracované. Nejvíc byl sladkej Evans s tím svým úšklebkem, který je i v traileru. Rozhodně vyhrává první místo jako gif :) Ty dvě hodiny utečou jako voda a pořád se odkrývá nějaká skutečnost, která měla být zatajena. Tomu se dá říct skvěle odvedené dílo.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Bylo to slabší, bylo to předvídatelný (až na některé momenty), ale bylo to vtipný a odpočinkový sledování. Na základě recenzí jsem neměl žádná očekávání, začátek byl hodně vlažný a já si říkal: Ty jo, dokoukám to? A dokoukal a celkem si to užil. Já mám slabost pro Karen (Amy Pond), Rock mě občas baví, jak si tady ze sebe umí dělat legraci, viz "smoldering intensity". Vlastně je to film, který neurazí. Neměl by.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Upřímně mě to bavilo. Mělo to nápad, myšlenku, ponaučení (sice obligátní a již mnohokrát ohranou) a akci. Nic jsem nečekal, dostal jsem zábavu a příjemné dvě hodiny filmu. A protože mám slabost pro Karen, bylo fajn ji vidět i jinde než v Dr. Who :)

plakát

Ať jedí koláče (1999) (seriál) 

Moje number 1. A nejhorší přiznání je, že dabing tady mnohonásobně překonává originál. Naďa jako kyprá služebná zní mnohem líp než Dawn v originálním znění. Je to plné hlášek, narážek a intrik!😁

plakát

Yesterday (2019) 

Krásná myšlenka o tom, že bez Beatles by svět nebyl až tak hezký. Jejich dědictví dávalo a dává stále hromadu lásky, energie, pochopení ... Curtis a Boyle, oblíbená dvojka, která mi dělá v britském filmovém průmyslu radost a dodává ty správné emoce, smích a slzy dojetí. Ale v něčem ten svět byl přece jen dokonalý (hlavně nespoilerovat!) A moje milovaná Kate McKinnon nezklamala ... :)

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Určitě bychom zde našli nějaké nedostatky, například Johnnyho Deppa. Jinak bychom mohli říct, že Kenneth svému Poirotovi rozumí. Herecké obsazení bylo pohlazením po duši ... příběh, který znám tak dlouho a viděl jsem v mnoha podobách, je zde více "nákladný", ale mnohdy zbytečně zrychlený ... přesto miluji!

plakát

Temná věž (2017) 

Měl jsem možnost vidět příběh, kde Kingovu vizi nenajdete. Jsou tam postavy, které vás vlastně moc neosloví, vyvolený chlapec je otravný a nezajímavý. Ale tu hodinu a půl dáte ... uteče to a předvídatelný závěr je tady. Takže vás to neurazí, ale návrat po letech nečekejte. A o DVD/Blue-ray nejspíš nebudete uvažovat do vaší filmotéky.

plakát

Rocketman (2019) 

Jedním slovem: zážitek Skvěle zahráno, procítěno, prozpíváno. Taron je hezčí variantou Eltona, rozhodně je talentovaný ve zpěvu. Boží jsou retrospektivní návraty do dětství, kdy chcete malého Reggieho obejmout, pochválit. Vkusně propojený vizuál s melodií, kde vás herecké obsazení baví a věříte jim, co říkají. Děkuji! Z kina jsem odcházel s úsměvem ... i se slzou v oku.

plakát

U Konce světa (2013) 

Simon a Pegg v režii Edgara - zvykl jsem si na skvělou souhru, ale zde to nějak pokulhávalo. Pegg hraje otravnýho alkáče Garyho, který po letech chce zopakovat chlastací akci. Jako abstinent tam tu super pointu neshledávám. Přesto je film velmi dobře obsazen. A ačkoliv se zde děje několik pro mne nepochopitelných věcí a kroků, stejně jsem se celkem bavil. Prostě ty dva britský magory miluju!

plakát

Captain Marvel (2019) 

Bez očekávání (jen natěšený) a nakonec musím říct, že spokojenost byla velká. Brie boží, Samuel stejně tak ... Svět Marvel nejde nemilovat! :)