Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Chci další díly! Teď hned!! Rozumíte?!! Já chci!! Tohle mi nemůžete udělat, že po 11 dílech téměř jasně rozumím něčemu a najednou se objeví další kvanta otázek. To takhle nejde! Rozhodně se stávám fanouškem tohoto úžasnýho seriálu. Díky za něj.

Dr. House

Dr. House (2004)

Naprosto úžasný seriál. Skvělý britský herec Hugh Laurie a jeho potemnělý smysl pro humor, jeho odstup od pacientů, jeho hlášky, jeho hádky se "šéfovou", jeho nepřehlédnutelné charisma a velmi zajímavé zdravotní a patologické problémy. V tomhle seriálu je všechno a navíc je to velmi dobře konstruované, diagnózy se neustále mění a během pátrání poznáváme nejen soukromí pacientů, ale i ošetřujících lékařů. Ačkoliv je nemocniční tématika mírně vzdálená mým zájmům, tenhle seriál, podobně jako Nemocnice Ch.H. a Pohotovost, jsou světlými výjimkami a je radost se na ně dívat:)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Pro zanícenou feministku či feministu dokonalý požitek ... :) a já si tenhle seriál vychutnal ... téměř maximálně. 9/10 :)

Black Books

Black Books (2000)

"V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka, jeho přítelkyně Fran a pomocného účetního Mannyho, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí." Co víc k tomu říct?:))

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Co dodat? Snad jen, že i když nerozumíte počítačům, tomuhle humoru rozumět budete ... je to téměř stoprocentní:))

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

Jsou hustí, drsní, tlustí a mají naprosto šílený smysl pro humor ... :) A tak si jejich příběhy pouštím znovu a rád ... jen tak ... pro zasmání :))

Life on Mars

Life on Mars (2006)

Nemusím moc kriminálky, ale tahle je prostě jiná ... Sam Tyler je v komatu? Je magor? Nebo se vrátil v čase? Ať je to jak chce, tak prostě musí bojovat a řešit případy, které se kolem něj objevují ... A navíc ta britská angličtina, která umí zahřát na srdci:)