Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Sylvester Stallone

Rambo, Rocky, Tango a Cash, Nerovný zápas, Demolition man...díky těchhle filmů jsem měl krásné dětství :-) Nelze na ně zapomenout, a nelze zapomenout na křivý úsměv tohoto Italského hřebce, navždycky je pro mě číslo jedna.
Rambo - největší poselství o nikdy nekončící cestě za svobodou !!!
Rocky - největší poselství o cestě za lidskými sny !!!

Arnold Schwarzenegger

Arnold je pro mě na stejné úrovni jako Sylvester, oba dva považuji za svoje nejoblíbenější herce číslo jedna, "sylvestřík" je pro mě ale poněkud lidštějšího vzezření :-) takže se mi do jeho rolí lépe vžívá :-) Árný si mě získal hlavně filmem Barbar Conan, díky kterému jsem našel obrovské zalíbení ve všech možných chladných zbraních a začal jsem prahnout po odhalování tajemství oceli :-) A hlášky z toho filmu jsou pro mě součástí běžné konverzace. Všechny další pecky kde Arnold hraje, jako Predátor, Terminátor 2 nebo skvělé Komando jsou důvody, proč by tenhle člověk měl dostat nobelovku. Mám ho moc rád a ať už udělá za svůj život jakoukoliv botu, vždycky ho budu bránit :-) I když z toho nic nemám :-)

Clint Eastwood

Muž beze jména. Když přivře své modré oči, rozezní se morriconeho For A Few Dollars More a zavoní střelný prach. Geniální herec a ikona ryzího mužství, člověk s obrovským citem a jakožto top režisér se vyznačuje také čichem na epické, silném příběhy, které nikdo nedokáže vystihnout a natočit tak jako on. Je to věčný střelec divokého západu, patron všech osamělých vlků, stejně jako duchovní mentor a symbol všech skutečných, pravých lidských hodnot

Anthony Hopkins

Obrovské charisma, kouzlo osobnosti a aura až mysticky geniálního Hannibala Lectera. Nejenom Mlčení jehňátek z něj dělá mého oblíbence, ale také úžasný a dramatický snímek Legenda o vášni, kde si zahrál po boku s Bradem Pittem. 

Lee Van Cleef

První setkání proběhlo u Good, bad and ugly a následovala plejáda filmů ve kterých hrál, nevím čím si mě tenhle proplešatělý Američan, co vypadá jako Mexián a pochází ze Švédska získal. Prostě ho mám rád a co se týče westernů, nedám na něj dopustit. Jeho nejlepší role podle mě The Big Gundown