Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (212)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Nejvtipnější MARVELOVKA všech dob! Palec nahoru.

plakát

Závislost za závislost (2017) (amatérský film) 

Velmi zdařilý dokument! Jen tak dál kluci. Palec nahoru.

plakát

The Fourth Phase (2016) 

Čekal jsem na něj dlouho a konečně si ho můžu pustit 10x jako The Art of Flight. Jasně, že se spoustě lidí nebude líbit, že se tam dost opěvuje Travis, ale on je kurňa nejlepší, tak si zvykejte :D Celý film pořád graduje a když skončí, chcete pokračování. Příběh pro spoustu lidí působí nedotaženě a namachrovaně, když se nad tím ale zamyslíte je velmi upřímný a skromný. Muzika je epická, ale nejlepší jsou záběry. Absolutně inovativní, překvapivé a úžasně barevné. Tohle je nejlepší sportovní dokument všech dob. The Art of Flight je skvělý a všichni k němu máme silný vztah. Je to ale jako porovnávat svoje první carvingové lyže s twin tipama, na kterých jezdíte teď. V tomhle filmu je nejlepší snowboarding současnosti. Palec nahoru.

plakát

Bod zlomu (2015) 

Vlastně celá dějová linka ohledně FBI je tu navíc - ta je tragická. Jinak je film fenomenální. Jen zatleskat, že měl někdo odvahu do tohohle jít. Palec hore.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Scénky z natáčení filmů jsou skvělé, příběhy lehké. Někdy až moc. Asi už jsem si zvykl na ostřejší humor. Ale satira skvělá. Palec hore.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) odpad!

Víte jakej je rozdíl mezi stojákem a ferarri? Nemám ferrari. Blbej fór? Asi jo, ale pořád lepší než tenhle film. Palec dolu.

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Asi lepší než jednička. Nebabraj se příliš dlouho s hlubokými tématy a jdou rovnou ke srandě. Němci konečně zase přišli s něčím cool. Palec hore.

plakát

Marťan (2015) 

Skvělé. Přes dlouhou stopáž a předvídatelný děj pořád hravé a dobře vygradované.Palec hore.

plakát

Všiváci (2014) 

Úplnej průšvih to není,ale s flashbacky se tu pracovalo dost neopatrně. Přesto ještě palec nahoru.