Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Pro mě nejlepší historické drama, hlavně díky bezchybnému Croweovi. Palec nahoru.

The Fourth Phase

The Fourth Phase (2016)

Čekal jsem na něj dlouho a konečně si ho můžu pustit 10x jako The Art of Flight. Jasně, že se spoustě lidí nebude líbit, že se tam dost opěvuje Travis, ale on je kurňa nejlepší, tak si zvykejte :D Celý film pořád graduje a když skončí, chcete pokračování. Příběh pro spoustu lidí působí nedotaženě a namachrovaně, když se nad tím ale zamyslíte je velmi upřímný a skromný. Muzika je epická, ale nejlepší jsou záběry. Absolutně inovativní, překvapivé a úžasně barevné. Tohle je nejlepší sportovní dokument všech dob. The Art of Flight je skvělý a všichni k němu máme silný vztah. Je to ale jako porovnávat svoje první carvingové lyže s twin tipama, na kterých jezdíte teď. V tomhle filmu je nejlepší snowboarding současnosti. Palec nahoru.

Ostrov

Ostrov (2005)

Akční film, který ukazuje jaké dokážou být lidé svině. Obvykle mě tyhle filmy s poselstvím "zamysli se" moc neberou, ale tohle je jiné. Snímek dává dobře najevo, že lidé začínají mít k dispozici vyspělejší udělátka, než na jaké stačí jejich morálka. Navíc skvělý Obi-Wan a půvabná Scarlett. Ti musí dostat palec nahoru. PS: Jen by mě zajímalo, jak si USA poradily s tím, že měly najednou dva prezidenty :-D

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

Když se simpsonovský fanda těší na něco takového tolik let, tak ho Groening nemůže zklamat. Už při premiéře jsem se do příběhu zažral víc než do jakéhokoli dílu. Dokonce na mě zabral i čitelný trik pokračování příště... ....vlastně hned :) Každá postava dostala tolik prostoru, na který prostě v klasické epizodě narazit nemůžete. No a navíc moje milovaná Aljaška. Palec nahoru!

Šílenci na prknech

Šílenci na prknech (2001)

Americká zábava jak má být! Potěší hlavně fandy outdoorové zábavy, dobrých soundtracků a krásné přírody. Nechybí ani spousta hlášek a souhrn pokažených záběrů, které musí rozsekat každého. Pro mne jedna z nejlepších komedií. Jasný palec nahoru.

Ranař

Ranař (2011)

Příběh obyčejnýho kluka co dostal šanci ukázat, že sport se ještě stále dá dělat se zapálením pro team a hru. Sportovci jsou novodobí gladiátoři a svoje zdraví a životy často obětují tomu, abychom dostali kromě toho chleba taky hry. Právě těch, kteří jsou jako Dougie bychom si za to měli vážit. Udělejte místo v top 10, Goon dostává palec nahoru. Rozšířený seznam mých oblíbených filmů na IMDB