Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (2020) (seriál) 

Ano, pokud jste čtenáři Jefferyho Deavera, a jste poněkud zkostnatělí, líbit se Vám to nebude. Pokud však chápete, že Deaver je vzhledem ke svému literárnímu talentu defakto nenatočitelný, můžete si v tom najít některé zajímavé věci, které Vám jeho knihy připomenou. Seriál je točen tak, aby byl blíž dnešnímu divákovi. Některé zásadní postvavy z knih chybí, ale jsou nahrazeny jinými. Sám jsem zvědavý, jak se s tím tvůrci vypořádají. Pokud jste knihy nečetli, tak se jedná o slušnou detektivku, která v rámci potřeby vměstnat vše do 40 minut dělá policejní tým geniálnější, než by kdy mohl být.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

dávám 2*, ptž si myslím, že se z toho dá vytřískat mnohem víc, momentální formát je trošku nudnej a nepřehlednej. Víc smysl by dávalo, kdyby součet odpovědí na otázky byl vždy 100. Kdyby soutěž měla rychlejší průběh a kdyby otázek padlo víc. Stejně tak týmy po dvou mi nedávají moc smysl. Snaha dobrá, ale nejlíp by televize udělali kdyby vrátili milionáře, v původní podobě se zajímavýma výhrama, případně Riskuj.

plakát

Forever (2014) (seriál) 

Zatím dávám 4*. K seriálu jsem se dostal zcela náhodou, jako fanda Ioana Gruffudda a Grey's Anatomy, a to kdyz jsem na jednom webu o GA videl upoutavku na novy serial z produkce ABC, a to ze je tam Ioan me presvedcilo to zkusit. Po prvních dvou dílech nelituji, ale přiznám se, že jsem čekal větší důraz na Ioana a jeho "superschopnost", a trošku mě mrzí, že to je jen "další krimiseriál", který je jen něčím zvláštní. Ale i tak mě to zatím baví, takže proč ne?

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Hooodně dobrá řada. Začátek mě sice moc nebavil, totálně mě vadila ta šílená nukleární vědkyně. Naštěstí po twistu se to pěkně zvedlo. Dokonce mi ani moc nevadila Chaos Kass, i když spíš jen hodně mluvila a stejně nic moc z toho. I task řada přinesla minimálně tři dobré hráče vhodné pro návrat. Za mě návrat k dobrému Survivoru a ukázka toho že Filipíny nebyli náhoda (tři kmeny prostě fungujou).

plakát

Babovřesky (2013) 

Mám rád slunce seno, a to hodně a nestydím se za to, ale slunce seno je defacto je popis socialistické vesničky a jejích občanů, tak jak to skutečně bylo, a možná i díky nehercům, je věrný. Sám v něčem takovém bydlím, takže opravdu, v tom se troška trefil. Babovřesky jsou ale více podobné Kameňáku, a to díky přehrávájícím hercům, z nichž mě nevadil snad jen Dolanský a překvapivě Langmajer. Upřímně jsem se zasmál jen jednou, a to je na komedii žalostně málo. Sbor babek, který se tváří jako hlavní hybná síla příběhu nehraje prakticky žádnou roli, a nic se o nich nedozvíme je šíleně přehrávaný a špatný. Stejně tak se nic nedozvíme ani o starostovi, ani o faráři, a nakonec se hlavní postavou stává dolanský a jeho múza vondráčková. trvá to celé dvě hodiny asi jen proto aby v tom každý našel nějaký záblesk neurčitého děje a smyslu, ale i tak si myslím, že většina bude hledat marně. Nemá to atmosféru slunce sena a nemá to ani vtipy kamenaku, ale to je mozna dobre... za me jedna hvezda za vtip s oprcálkem.

plakát

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série) 

tři hvězdy za tři jediné normální hráče, kteří mě bavili. Jinak bohužel zklamání.

plakát

Kdo přežije - Krev není voda (2013) (série) 

Bohužel nemůžu dát víc. A to za sérii po sloučení, kdy až do počtu asi 6 lidí nikdo nebyl schopný udělat pořádný krok. Tyson tu vládne, nemůžem ho vyhodit (proboha a proč ne?:D) Proto palec nahoru za Haydena a Cieru. Oba by měli hrát znovu. Společně s několika lidmi z Filipín, jednoho z FvF, a teď už i z Cagayanu, se nám rodí docela slušní možní navrátilci, ale tak uvidíme co vymyslí Jeff ( vsadím dům že se vrátí J´Tia).

plakát

Navždy svoji (2013) (seriál) 

Já dávám 4*. Dokument koketující s reality show, který ukazuje trošku absurdní a trošku normální tři české páry. SPOILER! Musím přiznat, že jsem po první dílu nevěděl jestli to není špatný vtip. Téměř fanatičtí křesťani, hloupá, panovačná a hubatá ženská, a motorkářský pár, který se pořad hádal. Vezmu to postupně, mladý křesťanský pár, Zdeňka a Ondřej, jsou velice milí a sympatičtí, a ačkoli mě ze začátku jejich víra téměř odpuzovala, dokument ukázal, jak moc bychom se toho od nich měli naučit, jejich pojetí manželství a morálky obecně v dnešní společnosti chybí, za ně určitě palec nahoru. Palce dolu za hubatou Bělu, která podle posledního dílu vypadá jako zlatokopka, když mluví o rozvodu, první co přidá je že nechá ohodnotit dům svého partnera, který je původem jeho a ať jí prej vyplatí. Každopádně si myslím, že její úmysly nebyly tak lásky plný když první na co myslí jsou peníze, ale přiznávám, já se ještě nerozváděl! No a třetí pár to je taky něco úplně jinýho. Holka, fotomodelka/pornomodelka s dvěma dětma, každý s jiným chlapem a bere si třetího. Kterej se v průběhu začíná projevovat jako celkem sympaťák. Asi trochu rapl, ale to jak se staral o její děti ukazuje že zas takovej blázen to nebude. Kluci ho očividně měli rádi. Každopádně mě se to líbilo. Víc takovýchto dokumentů/reality show. Možná si někdo uvědomí, že sám dělá něco špatně.