Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Slender Man (2018) odpad!

ACh JO, potenciál tam byl. Bohužel se režisér místo lesbické orgie rozhodl natočit tenhle sračkohoror a podle toho to taky dopadlo. Nejdřív se pipiny mrknou na video, které jim nějaký kriplbubák zřejmě postnul nna fejs, pak si ho přidají do přátel a nakonec s ním jdou i na skupinové rande naslepo. Doufám, že toho kreténa, který tuhle sračku vytvořil, teď Slender Man bude pronásledovat každou vteřinu jeho života a stále mu připomínat, jak moc mu zkurvil jeho bubu image.

plakát

Život (2017) 

ahoj, jsem filatropický homoděj, který se věnuje filatelii a tehle film vykrádá Vetřelce (všechny), Predátory (některé) další píčoviny (všechny), prostě sra-ky....

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

Rádoby zlatá mládež, která až tak úplně zlatá není, protože stejně občas musí zvednout zadek a jít něco dělat. Sebranka, v podobě bukvice, dvou pipinek, jednoho studenta a dabéra se potřebuje zviditelnit a tak kývla na vystupování v téhle úchylárně. O nic tu nejde, žádná výzva, žádný důvod, proč něco dělat, prostě jděte, zkuste si to 5 dní a chovejte se, jako kreténi. To poslední jde skupince asi nejlépe. Zajímavé se podívat na život pár vylízanců, pobavit se nad stupiditou bukvice a těch dvou pipin, ale nic, co by stálo za to nějak sledovat. Naštěstí je pouze 5 dílů....

plakát

Ghoul (2015) 

Tento film se nese celou dobu v duchu jedné otázky. PROČ? Proč sakra teď a ne před 15ti lety? Proč někdo natočí film, který byl natočen už v X krát v různých podobách? Proč obsadí nesympatické herce? Proč se ti dementi vlastně chovají zase tak nelogicky( někdo chce, abychom šli ven...proto tam půjdeme!), jako ve většině podobných filmů?

plakát

Dominion (2014) (seriál) 

Bože, už vím, proč jsi zmizel. Kvůli tomuhle seriálu, je to tak? Nesympatičtí herci bez špetky charisma Zatímco jedni andělé jsou tu skoro nezastavitelné stroje na zabíjení, jiní tu jen čekají, až je někdo vykuchá. Lidi se tu navzájem podráží a zase si pomáhají, aby se znovu mohli zradit. Vyvolený pořád pobíhá jako dement za homodělem Michaelem a čeká, kdy už ho konečně zapíchne, do toho někdy nakoukne přes cizí mysl, nebo i osobně, Gay-briel a chce se přidat do trojky. Aby díly nebyly tak teplé, až se vám začne roztékat obrazovka, ukázala občas nějaká z hereček kousek hýždě a jednou za díl někoho někdo krouhne. Normální divák si při zívání roztrhne pant nudou, prosťáček se bude královsky bavit.

plakát

Poslední chlap na Zemi (2015) (seriál) 

Já prostě nevím. Není to úplně špatný seriál. Občas jsem se i zasmál. Ale jediné emoce, kterou jsem na konci seriálu k hrdinovi cítil, byly spíše záporné. Co taky jiného cítit k patologickému sebelítostivému lháři? Možná si mohli autoři trochu víc pohrát se skoro prázdnou planetou a ne vytvořit jen občas úsměvnou kecací vztahovku, bez špetky jakéhokoliv překvapení, nebo aspoň pokusu o něco jiného, nového.... Na ukrácení nudy to stačí, ale nějaký zažitek tu rozhodně nehledejte.

plakát

Jessabelle (2014) 

Ach Satane, co jsem komu co špatného udělal, že jsem byl potrestán tímhle "hororem"? Blbka na vozíku, které straší ve věži hledá nějaké příšerné rodinné tajemství, aby se z toho nakonec vyklubalo obrovské klišé o lásce a nenávisti a kletbách a pomstách....a ještě do toho přimícháme trochu voodoo, aby to byla ještě větší kravina

plakát

Annabelle (2014) 

Nj, opět další filmové zklamání. Horor strašidelný asi jako čivava od sousedů se snad ani nedá nazvat hororem. Nesympatická nána většinu filmu hystericky kejhá, přechovává doma hnusnou panenku ze smeťáku a diví se, že jí z toho hrábne. Asi nejvíc mne na celém filmu vyděsilo to, když jsem si uvědomil, že tu hoďku a půl očekávání aspoň něčeho pořádného, mi už bohužel nikdo nevrátí. Pac a pusu, dobrý horor hledejte jinde!

plakát

Habermannův mlýn (2010) odpad!

No jo, podivný film nám podivně ukazuje, že Němci vlastně nebyli až zas tak špatní (až na vyjímky v uniformách SS, samozřejmě) a češi se k nim po válce zachovali hrozně nespravedlivě. Nebo jsem film nepochopil a šlo tu o to, že Němci za svá zvěrstva dostali ještě málo. Nevím. Asi mám v sobě málo soucitu k fanatikům, kteří ve jménu devianta s knírkem vraždili a mučili milióny lidí. Ale pseudohumanisté tleskají myšlence filmu a roní slzy nad chudáky fašouny..