Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (148)

plakát

Fourteen Days In May (1987) 

Poslední dny Edwarda Earla Johnsona odsouzeného k trestu smrti za vraždu policisty a znásilnění 69 leté ženy. Jelikož Edward je negroid a ještě zabil policistu bělocha tak je tohle podle dokumentaristy Hamanna ultačovatelksý systém vůči negroidům. Je to údajné nerovné zacházení, stát by určitě nepopravil bělocha za to, že zavraždil policistu. Hamann se zaměřil na jednoho odsouzeného ale případ nerozpitval do detailů. To, že někdo tvrdí o sobě že je nevinen i když dostal trest smrti, neznamená to že bude říkat pravdu, to je dost naivní představa. Zapírací taktika, nic nového, přece se ještě nepřizná na kameru že to udělal. V tomto vězení byli odsouzeni k trestům smrti jak negroidi tak běloši kteří čekali v cele smrti na popravu. V jednom záběru to dokonce bylo ve vězeňské nástěnce napsané počet vězňů podle rasy kteří čekají na svoji smrt. Neobjektivní dokument který se zaměřil a udělal oběť z jednoho negroida, který s přiděleným právníkem nemůže vyhrát nebo dostat nižší trest protože negři jsou menšina a nemají dostatek finančních prostředků k zaplacení právníka, jak se tvrdí v tomto dokumentu. Jestli nemáte nebo máte škvarky tak zapomeňte na to, že vám někdo zajistí nízký trest za vraždu a ještě k tomu na policistovi, na to jsou Američané velmi hákliví a jednají přísně ať jste jakékoliv rasy. Proč tam neukázal ty vrahy a násilníky bělochy kteří taky dostali ten stejný trest? Ano, je pravda že bez právníka se tam neobejdete, mohl by vás z toho vysekat ale jenom možná. Dokonce i ti největší boháči se nedokážou vysekat, protože to záleží jaké jsou proti vám důkazy které svědčí ve váš prospěch nebo neprospěch, práce státního zástupce a na dalších faktorech mimo jiné i to jak pracuje právník obžalovaného. Docela mě zaujal způsob popravy, v tomto konkrétním případě byl popraven plynem. Není to sice běžný způsob popravy ale jako jeden z mála dokumentů ukázal celou přípravu v této plynové komůrce, injekce je oproti tomu rychlejší, byli případy kdy trvalo popravit plynem přes 10 minut, upadnete do bezvědomí a můžete u toho dostat křeče nebo třeba slintat, ve vašem zájmu je aby jste se zhluboka pár krát nadechly protože jinak to bude pomalá a mučivá smrt. Nakonec se ještě čekají minuty na to, aby se vám zastavili všechny životní funkce. Anglosasové jsou průkopníci jak v trestech smrti tak v koncentračních táborech a ostatní si to okopírovali a vylepšili podle svého, za ten plyn musím dát 3 rudo bolševické hvězdy.

plakát

13 novembre, la vie d'après (2016) (TV film) 

V dokumentu řeší pouze důsledky. Nikdo ani jednou se nezamyslel nad příčiny těchto teroristů, samozřejmě že to byli pouštní negři věřící na Aladina. Dokument má 3 části a v poslední už jsem to nevydržel ty jejich žabožroutské kváky a půlku posledního dílu jsem si pustil bez zvuku, et voilà! Bylo to lepší než se zvukem a začalo mě to víc bavit, vidím jenom ty hýbající se hlavičky, to byla taková paráda! Francouzi jako většina bělochů je prosáknutá už po několik generací levicovou rakovinou a je jedno jestli to nazvete neomarxismus, komunismus, socialismus, rovnostářství, jde vlastně pořád o to stejné: socialní, rasová, sexuální, pohlavní, náboženská nebo třídní rovnost, naprostá utopie, něco co je proti všem přírodním zákonům a proti logickému myšlení. Jak chcete se všemi zacházet stejně, když jsme všichni rozdílný rasově,kulturně,nábožensky, geograficky,jazykově a každý máme jiné zájmy a postoje, jeden věří ve slunce a druhý nevěří ve slunce a věří v neviditelnou entitu dřímající na obláčku který nenávidí všechny co věří ve slunce. Tak je půjdou zabít, a oni nám řeknou, nám to dovoluje naše náboženství, máme svaté právo zabít každého nevěřícího. A vláda řekne, my nemůžeme nic dělat, je to jejich náboženství, mají to ve své knize napsáno, mi dodržujeme zákon, každý si je rovný. Tyto teroristické činy jsou důsledkem zdegenerované politiky a podpory masové imigrace z islámských zemí, není to první ani poslední útok. Bohužel oni už svojí svatou válku začali a my stále s růžovými brýlemi naivně přihlížíme jak se naše civilizace rozpadá a ještě jim podáme pomocnou ruku a v něm kebab na cestu.

plakát

McMafie (2018) (seriál) 

Sentimentální pojetí vztahů v Godmanově a Vadimově rodině, nehledě na to, že Alex má být nějaký mafián? Prodavač párku v rohlíků je drsnější nebo nějaký zmrzlinář než tenhle pacifistický pošuk. Vadimova dcera je mazánek, pořád se tam objímají a chodí přituleni vedle sebe, už jsem to opravdu chtěl vypnout tuhle Šeherezádu s koulema. V seriálu je několikrát zmíněno že rodina Godmanů jsou Rusové, ano už to příjmení přímo vyzařuje ruskými obyčeji. Správně by měli popsat ruskojazyčná Židovská rodina, jediné co měli společné je jazyk, u otce jsem nepochopil jestli byl věřící žid nebo pravoslavný, jednou má šábesdekl na hlavě, řekne že je Žid ale hlavně že má křížek na krku. Alex jako hlavní hrdina měl potenciál jenže z něho udělali takové neprůbojné máslo, prostě takhle budoucí mafián nevypadá, škoda že až ke konci se začalo něco málo rozjíždět. Většina kamarádů Godmanových jsou Židi a oni také, tak nechápu proč to zase není nikde v recenzích uvedené o kom vlastně tenhle seriál je. Melou o tom, jaký jsou Rusové ale přitom jsou to Židi, zamaskovaný Židi kteří nejsou doma nikde ale zároveň všude. Kdyby tohle bylo o ruské mafii, tak v úvodních titulkách už bude stříkat krev.

plakát

Jonestown: Terror in the Jungle (2018) (seriál) 

Fanatický levičák který měl utkvělou a zvrácenou představu o socialistickém ráji na zemi, kde bude vládnout jenom on a bude mít absolutní kontrolu nad svými ovečky. Ovšem jako každý fanatický levičák, i tento je do očí bijící pokrytec monstrózního kalibru. Klasický komanč, sám dělal to, co ostatním zakazoval, četli se dokonce i dopisy které přišli do Jonestownu, co tohle asi připomíná. To je jenom jedno městečko, to stejné bylo za bolševika, stejná ideologie, myšlení a postupy. Vybudoval něco jako kibuc. Většina jeho kibucníků byli negři. Menšinu tvořili míšenci, běloši, a nějaký ten mongoloid. Nesmím zapomenout na, smažky a degeše a všichni smýšlející utopistickými myšlenkami o sociální a rasové rovnosti podporované a rozetřené kianidem do žil. A teď si představte že tenhle maligní narcista se dostane do moci v nějakém státě, né že by se to už nestalo. Tyto utopistické ideje jsou v zásadě prostředkem k dosažení moci, zaměřil se především na negerskou komunitu, tam je přece víc labilních a tupých než mezi bělochy a hlavně chudých. Sám se prohlásil za Boha, nestrpěl žádnou kritiku, chtěl absolutní poslušnost, nechtěl nikoho pustit z komunity, pěstovaný kult osobnosti, nadřazenost nad ostatními, patologické podezřívání, patologická lhavost, patologická nezodpovědnost, pocit důležitosti, psychologická potřeba moci a peněz, dogmatičnost, mesiášství, sadismus, není tohle typické pro diktátory socialistických zemí? Už jenom samotná myšlenka rovnosti ať už sociální nebo rasové je něco, co neexistuje v přírodě, stejně jako rasové míšení, žádná rovnost nikdy nebyla a nikdy nebude. To, jestli tomu věří nebo ne, je věc druhá, protože když máte absolutní moc tak žijete v jiném světě, fakticky jste nejsvobodnější člověk v zemi, nepotřebujete ani prachy, přece to stana zacáluje, tudíž plat nemusíte žádný dostávat. V tomhle případě je to podobné akorát v mikro světě, utopie která za sebou zanechala jenom smrt a utrpení, tak jako před více než 30 lety po pádu totalitního režimu.

plakát

Nulté dny (2016) 

Kvanta slziček ze strany Izraele, nemluvě o Netanyachujovi a jeho hektolitrech slz. Pominu ty všechny experty, kybernetické útoky, super virus který to všechno může jedním jebem odpálit, tak nemůžu se nezmínit o tom neskutečném pokrytectví ze strany Izraele. Snaží se nám namluvit, že oni nemají žádné jaderné zbraně, tak hlavně že jejich Žid Mordechaj Vanunu, který pracoval jako jaderný technik, všechno vykecal o výrobě atomové bomby, plutonia, tritiuma na veřejnost. Dostal 18 let za špionáž a zradu, odkroutil si jenom 16 let, konvertoval ke křesťanství a změnil si jméno. Po propuštění má řadu omezení, nesmí opustit Izrael, nesmí mluvit s cizinci, nesmí se přiblížit na 500m k hraničnímu přechodu nebo k letišti, nesmí se přiblížit na 90m k zahraničnímu velvyslanectví, jeho telefon a internet jsou monitorovány, musí nahlásit každou změnu bydliště a osobu se kterou se setká. Je vidět, že opravdu nemají žádný jaderný program když se takhle pěkně starají o propuštěného vězně na svobodu. To kdyby vraždil, odseděl jsi to, tak má lepší život než teď.

plakát

Občan K (2019) 

Ať už je to Chodorkovskij nebo nějaký jiný oligarcha, tak jednoduše vypráví jak přišli k takovému majetku a vlastně na tom nebylo nic složitého, založení banky, kuponka, privatizace, výkup ale to jak se dostal k penězům na to aby vůbec investoval, to už vám nikdo neřekne. Skrček se prostě nesmí kritizovat, vláda má monopol na pravdu. Jestliže už máte skončit ve vězení, nic jiného vám nezbývá než utéct za hranice. Máte tři možnosti, útěk, vězení, kulka do hlavy, myslím že dvojka je jeho oblíbené číslo. To samo o sobě něco vypovídá, že člověk co si převede kapitál a investuje do nemovitostí, zařídí si občanství, se logicky připravuje v případě jeho zatčení na útěk. Pojistka která je dávno připravená než k nějaké obžalobě vůbec dojde. Jsem nepochopil vůbec, jaké důkazy na něho měli v průběhu soudního řízení, pochopil jsem za co byl odsouzen ale nechápal jsem kde jsou důkazy, prostě vytrhávali věci s kontextu, s pomocí Chodorkovských výmluv na všechno. Na základě čeho dostal takový trest, to tak vypadá že zase zavřeli nevinného. Je to hodně vyprávění z jeho strany, třeba nějaký prostor kritický z nějaké 3 strany nebo klidně někoho ze strany státu co by promluvil trochu by vůbec neuškodilo. Nehledě na to, že tento dokument vám ukáže ty Židovské uličníky v plné parádě, samozřejmě ani zmínka o jeho původu, ostatně jako u všech zmíněných oligarchů, jako třeba: Berezhovsky, Gusinsky, Fridman, Aven, Khan, Mikhelson a samozřejmě sám Chodorkovskij. 90. léta podráždilo neviditelnou chlupatou ruku trhu, svěděli je ručičky tak silně od té chudoby že na Chodorkovského čekalo příjemných 400 mega zelených když vylez z vězení. Židovská parta která patologicky prahne po co největší akumulaci peněz, majetku a moci. Dalo by se říct, lesk a bída největší a nejbohatší země na světe která je koupena a přeprodána Židovskými kioskáři. Takhle to začalo před 30 lety a také to tak pokračuje dodnes.

plakát

Nejhledanější zločinci světa - Semjon Mogilevič: Kápo ruské mafie (2020) (epizoda) 

Zákonem chráněna obřezaná menšina stojí v čele ruské mafie. Není to jenom mafie ale je to také většina rádoby "ruských" oligarchů které média označují za tzv. Ruské. Ani jedna zmínka nepadla o tom, že se narodil v Ukrajině a že to není žádný Rus ale je to Žid. Takže je to jenom stereotyp o ruské mafii a celkový obraz Rusů kteří propagují média, jedině snad můžou použít ruskojazyčná skupina. Konkrétního jste se nic nedozvěděli, chytit ho chtěli a nepodařilo se a potom XY krát znovu, o co vlastně jde za co, proč? Nějaká stručná biografie o tomto vyžraném puclíkovi nebyla fakticky žádná, to že byl několikrát trestaný nebyla zmínka, to že okrádal Židy o majetek kteří vycestovali do Izraele taky nic. Hlavně že je napadlo dát tomuhle dílu název "Kápo ruské mafie" on se ani nenarodil v Rusku.

plakát

Vše o Friedmanových (2003) 

Můžu jenom poděkovat panu Jareckému že natáčí takové dokumenty o Židovských zločincích. Všechny jeho 3 dokumenty byli o Židech. A tento vyvolený národ má vládnout nad ostatními? Proč je ten jejich Jahve vůbec vyráběl? A za jakým účelem? Tohle byla famílie, jeden retard větší než druhý, jeden prcá děti, další prcá svého bratra, bratr bratra, otec syna, a otec se synem mladšího bratra, matka se podle dostupných informací nepřidala. Co mě teda zarazil za argument od těch všech Židů bylo "Nikdo se za ty roky neozval" tak určitě, to si mysli že nějaký děcko přijde na policejní stanici a řekne "Pánove, můj učitel mi rozerval kaďák" nebo kam to půjde říct? Rodičům nebo kamarádům? Už to slyším "Hoši, víte proč chodím jako namrdaný kačer?". Přece oběti domácího násilí, sexuálního zneužívání nebo znásilnění se většinou ani nehlásí nikam na policii a nesvěřují se ostatním a to jsou dospělé osoby a děcka už to nebudou dělat vůbec. Trpěl jsem když jsem viděl toho ušišlaného bukvoida, nemusíte se na to dívat cele šak se mrkněte jenom jak vypadá otec. Otec bukvice,syn bukvice, už jenom ta zženštilá postava, vystupování, projev, hlas, naplodí mu děti aby je zneužíval. Mě přijde že obřezaná hlava Jareckiho se snaží ve svých dokumentech nejdříve udělat dojem že hlavni protagonisté jsou oběti, a potom se to trochu zvrtne a s oběti se stává pachatel. Samozřejmě ruka ruku myje obzvlášť když je Židovská.

plakát

Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta (2015) (seriál) 

Jak jsem uviděl ty ropuchy s těmi ohnutými čuchometry tak mi to bylo hned podezřelé že takhle hnusně můžou vypadat jen příslušnice vyvoleného národa. Co že se Durst nepochlubil o svojí rodině a jejich obřezaných kořenech? Režisér to stejné, Jarecki to vypovídá o všem, nemusím vidět ani jeho fasádu. Nejdřív v prvních pár dílech to vypadá že je spíše na straně jeho neviny a potom se misky vah překlopí na druhou stranu v posledních dvou dílech k jeho vině. Dokument o Židech, s Židy, natočeno Židami, je to snad náhoda nebo mají předpoklady pro nějaký syndrom pronásledování? Proč když je to dokument o Židech tak to ani jednou nezmiňují svůj původ, podotýkám ani jednou! Rodina Durstových vlastní skoro 800000m² kancelářských budov a ještě dalších 92000m² v luxusních rezidencích v New Yorku, tak když někdo říká že Židé vlastní nebo řídí New York tak je to zcela pochopitelné k faktům které si každý může ověřit. Projde mu vražda a né jedna, a on ještě brečí že měl vždy tolik peněz, kolik ani nemohl utratit, že s penězi stejně nebyl šťastný. On ale nikdy neměl existenční starosti, neví a nemůže vědět co je to být bez peněz, jak chce dnes někdo přežít bez peněz, jedině se odstěhovat na pustý ostrov nebo někam do hor a tam ať si najde svoje štěstí. Ubrečený, krpatý, prolhaný s krysími očima bohatý Žid co zabije svého "nejlepšího kámoše" také Žid, potom ho naporcuje a hodí do řeky, a to je náhoda jeho "nejlepší kamarádka" Židovka je zastřelena, jeho první žena zmizela beze stopy. Já bych na prvním místě vyšetřil jeho duševní stav, co je tohle za stvoření, vypadá jak vetřelec a potom se nechá nachytat jak krade sendwich a v autě přitom měl 37000 dolarů a pytlík trávy a dva kvéry. Moc roztažené a spíš mě ten konec přesvědčil jenom o tom co jsem si myslel.

plakát

Ivan (2017) 

Mara porodí sice syna Ivana ale řve jak makak co mu sebrali banán, to je jako když soused zapne sbíječku zrovna když jste zalezli do brlohu. Manžel Rok Kratochvil chtěl jméno Taras, jediný člověk co měl plán a myslel. Mladá a životem nepolíbená Mara se nechala ojet od rádoby podnikatele co je starší o víc jak 20 let, ona nevzdělaná, tupá, hysterická slepice. Burger až budě příště natáčet její pozadí tak ať to rovnou natáčí v žánru horor. A takhle to dopadá v reálném životě, ze všeho nejvíc bude trpět jenom to dítě. Ze života, s emocemi, napětím a úsměvným zakončením které mě překvapilo. Jedním slovem Balkán, žádné sraní s mladou paní!