Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Kickboxer 2 - Cesta zpátky

Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991)

Sasha Mitchell si počíná jako nástupce Van Damma velmi dobře a je zde ve slušné formě. Tento film nedosahuje takové kvality jako předchozí díl, ale rozhodně nezklamal. Určitě nejlepší Mitchellův Kickboxer a pro mě srdeční záležitost.

Rocky

Rocky (1976)

Když jsem byl malý, tak mě tento film hnal neustále dopředu a naučil mě to, že se v životě nemá nic vzdávat, ikdyž má soupeř navrch. Tohle je pro mě prostě srdcovka a nedám na tento film dopustit. 100%

Dětská hra

Dětská hra (1988)

Jeden z prvních hororů co jsem viděl a můžu Vám říct, že mi zůstal v paměti dodnes. Vraždící Chucky a chlapec, kterému nikdo nevěří. Skvělá zápletka plná napětí, nečekaných situací a hororové atmosféry řadí tenhle horor mezi špičku.

Karate Kid

Karate Kid (1984)

Další z filmů co mě hodně ovlivnil. Nemůžu jinak než plný počet. Toto je prostě legenda.

Den nezávislosti

Den nezávislosti (1996)

Určitě nejlepší film o mimozemšťanech s výbornými efekty a napínavým příběhem. Bill Pullman se nehorázně hodí do role prezidenta a Jeff Goldblum s Willem Smithem dodávají filmu dostatečnou dávku humoru a akce. Judd Hirsch v roli starého otce nepotřebuje komentář - prostě super.

Prometheus

Prometheus (2012)

Přesně to, co jsem poslední léta ve sci-fi postrádal. Výborně napojené se sérií Vetřelec. Pro mne moc dobrý snímek a vřele ho doporučuji všem fanouškům sci-fi.

Slunce, seno a pár facek

Slunce, seno a pár facek (1989)

Naprostá klasika českého filmu. Jednoznačně nejlepší díl z trilogie. Paní Růžičková zde předvádí své pravé já, takže zde ani tak nehraje, ale spíše vystupuje. Pro mne je tento vesnický humor prostě nenahraditelný.

Hooligans

Hooligans (2005)

Já zas do bublin foukám, bublin spousta kolem mě, až k oblakům, až do mraků, tam pak jak mý sny umíraj, štěstí to se skrývá, nikdo no neviděl, tak zas do bublin foukám, bublin spousta kolem mě. UNITED !!! UNITED!!! Film, co mě hodně ovlivnil a dost se mi dostal pod kůži. Jedině West Ham !

3: Dale Earnhardtův příběh

3: Dale Earnhardtův příběh (2004)

"Nejlepší jezdec není ten s nejrychlejším autem, je to ten, co nechce prohrát ! " Skvělý film o legendárním jezdci NASCARU v podání Barry Peppera.

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995)

Legendární videohra, která je zfilmována více než dobře. Výborný výběr herců (Lambert, Tagawa, Soto) dodává filmu nálepku "kultovní". Za mě TOP.

Ovládací panel
4 body