Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (367)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Za mě velká bomba ,jen samozřejmě musí skončit otevřeně,a pak léta čekáte na další série, což jsem vděčnější minisériím, za to,že ten konec mají brzy. Fallout hry znám jenom z vyprávění jednoho kamaráda, takže nemůžu srovnávat,jak toto dílo je věrné hrám. Díky bohu,nestála mě tu genderová diverzita jako v Zaklínači od Netflixu, což je znásilnění jak knížek,tak her. A ve Falloutu vás netrápí,jako u historického fantasy multikulturní postavy , protože v postapokalyptickém světě, někde v budoucnu už je to v pohodě. Skvělej charismatickej Walton Goggins prostě do westernu sedne,jak prdel na hrnec a Lucy s Maximem jsou také velmi dobře zvládnuté postavy, konečně zase ženská hrdinka napsaná normálním člověkem a ne nějakou feministickou pizdou,co by z ní od začátku dělala Supermana.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Výborný seriál,který mě chytil asi až po překousnutí toho,jak pomalé to tempo je, ale díky tomu je koukání na tento klenot realistický. Na seriál se dívám znovu po druhé celý, snad tam zase najdu více věcí a náznaků, kterých jsem si před tím nevšiml.

plakát

Bullet Train (2022) 

Skvělá jízda vlakem s Pittem, střídání žánrů drama a černé komedie vůbec nevadilo. Akční scénky skvělé, vedlejší role, obzvlášť dvojčata super. Hezké rychlé pohledy do minulosti, a pak se stejně zbavovat brutálním způsobem vedlejších postav, jako u Tarantina. Zábavné a propracované dialogy mezi zabijáky a samozřejmě potěšily vtipná camea. Perfektní sobotní večer a snad to ještě Pitt nezapíchne,byla by to škoda.

plakát

Viva La Dirt League (2011) (seriál) 

Vážně boží, skvělý smysl pro humor a jedna z mála věcí ,co si rád na YouTube pustím.

plakát

Peacemaker - Úplně nový svět (2022) (epizoda) 

Gunn to fakt umí, krásně pracuje s příběhem , pracuje s postavami, dělá to pěkně ujeté a černo humorné. U Gunna je vidět ,že do svých filmů a teď i seriálu dává srdce a hezky po svém, tak to má být. John Cena se skvěle hodí na roli Peacemakera,což už dokázal v Suicide Squadu, jeho postava mě tam osobně bavila nejvíce, tragický antihrdina, hlupák,ale přitom sympaťák. Těším se na další díly!

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Dalo by se tomu vytknout pár věcí,ale z nostalgie,jak moc miluju Tobey Maguira a celou trilogii Sama, tak jsem si to užíval. On Holland je sympaťák a také nijak nezklamal, Andrew Garfield dostal druhou šanci si zvednout reputaci a zasloužil si ji. Marvelovky považuju za zábavné popkornovky. Spiderman je ale srdcovka a to propojení bylo hodně fajn. Takže pět hvězd, i když ta jedna navíc je právě za Tobeyho. Určitě si dám jednou repete.

plakát

Fateful Findings (2014) 

Ani David Lynch by nenatočil něco s takovou hloubkou a tajemstvím.

plakát

Dobrá znamení (2019) (seriál) 

Vážně skvělá minisérie ,kterou táhnou skvělí hlavní herci. I vedlejší postavy tu mají dostatek prostoru a Prachett se za tuto zfilmovanou tvorbu stydět nemusí. Klidně na tohle satirické bizarní fantasy ze světa víry mrknu někdy znovu.