Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (342)

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Trošku takové italské Hooligans, akorát z pohledu druhé strany. Nemůžu říct, že se mi to nelíbilo, ba naopak. Někdo vás naštve, odhodíte uniformy, obušky si necháte a trochu je s nimi seznámíte. Toto mě bavilo, žádné oplétačky, tak to má být. Od Italů dobrá práce.

plakát

Agora (2009) 

Výborně ku skutečnosti zpracovaný snímek. Velmi strhující děj a to hlavně díky věrohodnosti postav, prostředí a vývoje. Jako kdybych sledoval nějaký dokument od BBC akorát s tím rozdílem, že tam hraje přenádherná Rachel Weisz. Příjemné překvapení. 80%.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Proč ne? Ali G je film, který musíme brát s nadsázkou. Osobně se mi líbí více než třeba Bruno nebo i Borat. Směju pokaždé když si film pustím, sledoval jsem ho už vícekrát. Humor jednoduše pochopitelný, dobrá parodie!

plakát

Alois Nebel (2011) 

Film celkem o ničem, nebo spíše příběh nemasný, neslaný. Ale jinak film s příjemně zajímavou atmosférou.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Musím přiznat, že při pár scénách jsem měl stažené pozadí, takže v tomto film obstál. Abych to shrnul celé hezky popořádku, líbilo se mi, že ani na začátku nebyla žádná velká odmlka od lekacích scén. Mohlo to být sice trochu ostřejší, ale i tak jsem byl navnaděn na další pokračování filmu. Následné scény s jezdící židlí po schodech, nebo v provazovém výtahu byly fakt cool. Celkový děj filmu mi nedával zpočátku moc smysl, některé scény jako by tam byly kýčovitě zasazeny, ale postupně jsem to nějak rozluštil. Musím říct, že ty necelé dvě hodiny promítání mi rychle utekly, což je zřejmě dobré znamení. Nicméně největší mínus filmu byla jeho závěrečná část, která leccos vysvětlila, ale žádný vygradování děje nepřišlo. Místo toho jsem mohl vidět stupidní chování aktérů, které u takových filmů není tak nevídané, ale tady to bylo občas přes čáru. A že na konci byly nějaké dech beroucí záběry, to se také říct nedá. Abych to celé nějak zhodnotil, rozhodně toto pokračování předčilo první dílo. V tom jsem tak nějak doufal, takže jsem nemohl být zklamán. Hezké navázání v konečné scéně na předchozí film. 65%.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Upřímně moc nemusím ruská dramata. Po čtení těchto děl mám většinou pesimistické pocity, proto jaksi nevyhledávám takovéto čtení. Film jsem si pustil čistě ze zvědavosti, a zapůsobil na mne stejně jako knižní předloha, tudíž si myslím, že snímek byl natočen dobře. Velmi dobře zpracované a realistické do tehdejší doby. Dal bych tomu lepší hodnocení, ale tento žánr není můj šálek kávy. 60%

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Taková oddechovka, která nenudí. Seth Rogen umí občas pobavit, i když v tomto případě se o humor starali jiný aktéři. Čekal bych sice více humorných pasáží, ale v tomhle případě mišmaše komedie, fantasy, hororu na prvky vymýtání ďábla a klasického survivalu jsem spokojen, že mě tento film bavil. Rozhodně podporuji takovéto filmy, kde parta borců, herců si na nic nehraje a jen se snaží dělat srandu, v tomto případě dobrou srandu . 70%.

plakát

Argo (2012) 

Nedivím se, že Argo získalo 3 Oscary. Velmi kvalitní snímek vykreslující situaci v té době. Ben Affleck ukázal opět své kvality jako režisér, o hereckým výkonu bych taky nehovořil zle, hodnotím ho velice dobře, ale řekl bych, že Ben by se měl držet už spíše režírování. Film vás velmi rychle vtáhne do děje a pak už jen s napětím sledujete, jak to všechno dopadne. 80%!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Opravdu výborný film! Je to něco jiného. v začáteční fázi jsem se trochu ztrácel a byl jsem skeptický k dalšímu pokračování snímku, ale postupně mě to vyvedlo z omylu. Atlas mraků je prvotřídní film, ač 3 hodiny trvající, rozhodně by vás to nemělo odradit od sledování!